Възможност за персонален тест на качеството и себестойността на печата на Epson SureColor-S70610

1959
Spread the love
От 4-ти до 14 април FACTOR.BG организира безплатно отпечатване и калкулиране на разход на мастило на клиентски тестове, за да актуализира представите на специалистите от бранша за възможностите на солвентния печат.

През следващите 10 дни всеки, обмислящ инвестиция в многофункционален и висококачествен широкоформатен солвентен принтер, има възможност да заяви реална тестова разпечатка, от собствен негов файл, заедно с точна калкулация за изразходваното мастило.

Принтерите Epson SureColor-S70610 печатат цветове, надхвърлящи възможностите на всичко друго на солвентния сегмент в момента, затова когато се подготя тестовия файл, препоръчително е да се обсъдят детайлите със специалист от FACTOR.BG.

Тъй като себестойността на мастилата е изключително ниска, от FACTOR.BG смятат, че е безмислено да изискват заплащане на каквито и да са разходи за материали и мастило за тестови разпечатки, с площ до 1 кв.м.

Основните условия на тест-кампанията са следните:
– Обща площ на файловете, изпратени от една фирма – до 1 кв.м. Ако е надвишена, монтажът ще бъде мащабиран до 1 кв.м.
– Цветно пространство – препоръчително е AdobeRGB, но се приема каквото и да е друго, стига файлът да не е с изтрит ICC профил (моля, обадете се за консултация, ако има колебания)
– Резолюция за растерни файлове – поне 180ppi, за да има смисъл от теста
– Файлови формати: TIFF, JPG, PDF, EPS (препоръчва се TIFF с формат 50/70 на 300 – 360ppi, с прикачен ICC профил)
– Срок на изпълнение – до 24.04.2013 г. (FACTOR.BG не извършва комерсиални печатни услуги, а само безплатни демонстрации и обучения, затова организацията на работа не позволява експресно отпечатване, а се налага групиране на заявките)

За информация и консултации за подготовката на файловете:
Таня Илиева
Мениджър Продажби

Тел.: 0896 738700
E-mail: epsontest@factor.bg
FACTOR.BG

Седем основни предимства на принтерите Epson от серията SureColor-S (S=Signage)

1. Достъпна цена:
Дори и след бегло сравнение с цените на предлаганите от Mutoh, Mimaki и Roland машини, ценовото предимство на кой да е модел Epson SureColor става очевидно. При това в случая с Epson става въпрос за индустриален клас машина с цялото нужно оборудване – моля, вижте детайлите в следващите точки.

2. Достъпна цена на ОРИГИНАЛНИТЕ МАСТИЛА – касета 700 мл струва 84 Евро без ДДС – това означава около 1.2 – 1.4 Евро на кв.м. пълноцветна отпечатана продукция (снимка с наситени цветове)!!!
За пръв път се разсича възела „Високо качество на печата и безпроблемна работа = оригинални консумативи = висока цена!“
Сега оригиналните мастила са на цена, която е сравнима с цените на рефилните мастила, предлагани на пазара в България. Това е уникална възможност за БЕЗПРОБЛЕМНО поддържане на машината във върхова производствена форма, при запазване на конкурентни цени на готовата продукция.
Само с оригиналните мастила можете да сте сигурни, че изображение, печатано от един и същи файл сега и след 2 години, ще изглежда идентично!

3. Принтерите идват окомплектовани безплатно със следните екстри, които при конкурентни фирми обичайно се заплащат допълнително:
– удължен изходен нагревател, за добро изсушаване на медиите при печат на висока скорост;
– автоматизирана FEED-IN система за подаване на медията, снабдена със специални лостове за лесно зареждане на ролка от един оператор;
– автоматизирана система за поемане и навиване на напечатаната медия – TAKE-UP;
– пълен комплект мастилници с нормален капацитет, включени в окомплектовката на машината;
– безплатна доставка до адреса на клиента;
– безплатна инсталация в помещението (не се включва разтоварването и внасянето, необходими са помощници за повдигане и поставяне на принтера върху стенда);
– безплатна инсталация на RIP софтуера;
– обучение за работа с принтера и софтуера;
– безплатно генериране на ICC профили за медии на основните производители;
– безплатен GSM апарат, с карта в групата на FACTOR.BG, без месечна такса, за безплатен и безпроблемен телефонен съпорт.

4. Ниски разходи за експлоатация:
– нисък разход на енергия – само около 600 Вата на час, при пълно натоварване! Това е с пъти по-малко от „екологичните“ латексови принтери на HP;
– не се нуждаете от специална вентилация или производствено помещение – мастилата са безопасни за работа в офисна среда;
– експлоатацията им е лесна, обучението на оператора кратко – машините се обслужват като обикновен офисен принтер, включват се и се изключват с един бутон, няма прочиствания, промивания и т.н.;
– достъпните цени на консумативите и широкият избор от медии, на които печатат с отлично качество са гаранция за гъвкавост и независимост от конкретни доставчици/медии.

5. Безопасност и екологичност:
– мастилата са безопасни за работа в офисна среда;
– разпечатките са безопасни за приложение в жилищни и обществени сгради, училища и детски градини, МОЛ-ове и офиси, магазини и заведения;
– мастилата не съдържат никел, който е доказан канцероген;
– Epson предлага програма за управление на отпадъците – мастило и празни касети, като така Ви спестява грижи;
– много нисък разход на енергия.

6. Надеждност и авангардно проектиране:
– произвеждат се в собствен завод на Epson, на роботизирани поточни линии;
– конструкцията се заварява от роботи с висока прецизност;
– елиминирани са над 600 болтови съединения, което понижава себестойността, повишава здравината и намаля толеранси и потенциално възможни разхлабвания;
– единствено EPSON използва собствена технология от начало до край – от производството на печатните Micro Piezo TFP-AD печатащи глави, през мастилата, конструкцията, до роботите, които произвеждат принтерите. Roland, Mimaki, Mutoh – всички купуват технологии от Epson, за да създават своите принтери;
– пълна гаранция за печатащата глава по време на гаранцията на принтера – 1 година, възможно удължаване до 3 години;
– очакван живот на главата – при температура на средния нагревател (който се намира под главата) до 40 градуса и при дневно натоварване от около 5-6 часа, очакваният работен живот на главата е около 5 години.

7. Производствена гама, покриваща всички нужди:
– Epson SureColor S30610 – най-достъпен, 4 цвята мастила Epson UltraChrome GS2, добра скорост на печат – високо качество – 8 кв.м./час, банерен режим – 15-16 кв.м./час, за външна реклама за далечно гледане (забелязва се бендинг, но качеството е продаваемо, цветово е ярко и наситено) – до 29 кв.м./час!!!

– Epson SureColor S50610 – двойно по-висока скорост, възможност за БЯЛО мастило при желание на клиента (изборът се прави в момента на поръчката, оскъпяването е незначително – около 300 Евро). Перфектната машина за тези, които търсят висока продуктивност (до около 58 кв.м. на час продаваемо качество) и същевременно гъвкавост, каквато дава бялото мастило.

– Epson SureColor S70610 – уникална комбинация от издръжлив печат за външна реклама с ниска себестойност и отлично ФОТОГРАФСКО качество, благодарение на 8/10 цветния сет мастила Epson UltraChrome GSX- C, M, Y, K, Lc, Lm, Lk, Orange/+White+Metallic. Лайт-версиите спомагат за по-фини полутонове и практически незабележима капка, лайт-черното осигурява неутрални сиви тонове и перфектен черно-бял печат, оранжевото разширява цветното пространство и подобрява възпроизвеждането на тоновете на кожата.

Възможността да се поръча с Бяло и Металик мастила, дава достъп до някои нишови пазари, като например печат на витринна графика на прозрачни медии, печат на прототипи и къси серии опаковки, етикети и стикери върху прозрачни и цветни материали, етикети за козметична продукция в къси и персонализирани серии.

FACTOR.BG е дистрибутор и сервиз на Epson за всички солвентни (SureColor-S серия) и сублимационни (SureColor-F серия) широкоформатни принтери.

Web: www.factor.bg
E-mail: info@factor.bg
Tel.: 0896 738700

Биографична информация