Достъпни решения за сертифицирана дигитална цветна проба

1621
Spread the love
High End решенията за дигитална цветна проба, базирани на софтуер от Efi, хардуер от Epson и спектрофотометри от X-rite не са новост – дори напротив, те са се превърнали в индустриален стандарт в целия свят.
Новото е това, че можетеда ги получите от един доставчик – FACTOR.BG, на най-добрата цена -какъвто и да е бюджетът Ви, каквито и да са нуждите Ви!

Дигиталната цветна проба не е новост дори и в България – спокойно можемда кажем, че някои от българските печатници са на най-високо световнониво, а много други непрекъснато обновяват оборудването си и неотстъпват на колегите си от Европа – необходимостта от решение задостоверна предварителна симулация на резултатите от тиражния печат еосъзната отдавна от почти всеки в бранша. Проблемът обикновено е друг -оборудването се доставя от един, софтуера от друг, затруднява севнедряването на системата, размива се отговорността, а и цялостнатаинвестиция е непосилна за малките и дори за средните печатници.

Нашето предложение е следното – консултиране при избора на решение,отговарящо на нуждите и бюджета Ви, доставка до Вашия офис и безплатноинсталиране на оборудването и софтуера, безплатна настройка и обучениеза работа със системата, навременно снабдяване с консумативи,гаранционно обслужване, ъпгрейди – всичко на най-добрата цена, от единдоставчик, поемащ пълната отговорност.

За повече информация:

www.factor.bg
Георги Чакъров
0899 878319 

Биографична информация