„ЕнгВю Системс“ отбелязва най-успешното си участие на Drupa

1776
„ЕнгВю Системс“ отбелязва най-успешното си участие на Drupa

Софтуерната компания „ЕнгВю Системс“, част от „Сирма Груп Холдинг“, беше един от малкото български изложители на тазгодишното издание на Drupa.

ЕнгВю Системс друпа drupa

 

„ЕнгВю Системс“, която разработва специализиран софтуер за структурен дизайн на опаковки и дисплеи, определя представянето си като най-успешното от пет поредни досега. Екипът професионалисти на компанията от България, Канада, САЩ и Бразилия посрещна на щанда си посетители от цял свят и демонстрира новоразработените функционалности на софтуера, свързани с ускоряването на комплексния процес по създаване на опаковки и дисплеи, тяхното 3Д моделиране и графично оформление.
 
Мениджърът продажби на „ЕнгВю Системс“ г-жа Боряна Стоименова коментира: „Акцент на тазгодишното ни представяне беше MAC версията на основния ни продукт EngView Package & Display Designer Suite. Тъй като засега това е единствения на пазара продукт, който работи под MAC OS и поради силния интерес на всички, които успяха да видят предимствата му, ние от „ЕнгВю Системс“ се надяваме, че все повече клиенти ще оценят усилията ни да покрием нуждите от иновации, да ускорим работния процес и да предоставим наистина висококачествен софтуер на компаниите в опаковъчната индустрия.“
 
Компанията затвърди позициите си на иноватор и доставчик на решения, които внасят стойност в цялостния работен процес по създаването на опаковката или дисплея – от идеята, през 3D моделирането до управлението на специализираните машини и оптимизация на производството.

Повече информация за ЕнгВю Системс София АД:
гр. София
1784, бул. Цариградско шосе № 135, ет. 5
Тел.: 02/ 976 83 14
Тел.: 0888/ 384 817
www.engview.com/packaging
info@engview.com

 

Профил на ЕнгВю Системс в Полиграфия инфо

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.