Стартира клуб за притежателите на DTG принтери

592
Стартира клуб за притежателите на DTG принтери

FACTOR.BG стартира DTGCLUB , в помощ своите клиенти с DTG принтери Epson SureColor F2000 и F2100.

Продажбата на DTG принтер е началото на ангажимента на FACTOR.BG и EPSON към партньорите, които са избрали да инвестират в директен дигитален печат върху текстил.

 

EPSON SureColor SC-F2100

DTG е модерна и перспективна технология, но тя крие своите предизвикателства. Много са факторите, които могат да повлияят на успеха на един нов бизнес, фокусиран върху директния печат на текстилни изделия. В началото е внедряването и обучението на персонала, после изчистване на всички технологични стъпки, за намаляване на брака и оптимизиране на производителността, следва сработването с клиентите, работата с външни дизайнери, избор на конкретна платформа за продажба онлайн или обзавеждане на реален магазин, маркетинг (включително ценообразуване), презентиране и опаковане на продукцията, доставки, реакция при рекламации, отношения с клиенти, правни и счетоводни въпроси…

За да бъдем полезни на нашите партньори и да спомогнем за техния успех е единствения начин ние да бъдем успешни. Г-н Иван Стоев, управител на Рекламна агенция НИТОС, даде идеята за създаване на онлайн ресурс, предназначен за споделяне на опит, знания и за взаимопомощ, както от страна на FACTOR.BG, така и от самите участници, които задължително да бъдат само реални собственици на DTG принтери Epson SureColor F2000 и F2100.

От 1-ви юни, 2020 г. , на адрес dtgclub.com, всички лоялни настоящи и бъдещи клиенти на FACTOR.BG и EPSON ще могат БЕЗПЛАТНО да прочетат последните новости, да научат най-ефективните техники за повишаване на качествoтo и производителността,  да се запознаят с тънкостите в настройката на софтуера, да се възползват от специални промоции, да зададат въпрос към колегите и да споделят своя опит.

Друг важен раздел е информацията, свързана с уеб търговия, маркетинг, авторски права, софтуерни ресурси.

Тестове на нова периферна техника, извън принтерите – например автоматични системи за нанасяне на оптимизатор, са следващата стъпка, която планираме.

Сайтът ще има новинарска част със свободен достъп и секция за членове, която ще бъде само за клиентите на FACTOR.BG.

В тази секция ще се публикува информацията, осигуряваща конкурентни предимства на нашите клиенти пред техните конкуренти.

Всеки от нашите лоялни клиенти ще получи БЕЗПЛАТНО членство в „клуба“.

Базовата конфигурация на сайта се очаква да е готова на 1-ви юни, но е възможно да има размествания и донастройки в последващите 1-2 седмици, като резултат от обратната връзка и тестовете наживо.

За повече информация:
dtgclub.com
factor.bg

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.