Конкурс за дизайн на „дигитална“ фланелка

5444
Конкурс за дизайн на „дигитална“ фланелка

FACTOR.BG обявява конкурс за дизайн на рекламни фланелки, които да демонстрират предимствата на новите принтери за директен печат върху тъмен и светъл текстил Epson SureColor-F2000.

epson f2000

За да бъдат демонстрирани по правилния начин качествата на новата печатна технология, ние каним всички текстилни дизайнери да участват в този конкурс, като изпратят файл с изображението и визуализация на разположението.

 

 

Единствените ограничения са, че не може да се използват „металик“ цветове, и че максималният размер на едно изображение трябва да е до 40.5/50.5 см.

Може да изберете цвят на фланелката по Ваш вкус, разположение на дизайна според Вашата идея, дори може да има няколко отделни изображения на различни места. Може да използвате само цветен печат (CMYK) – върху бели или светлооцветени/цветни фланелки, може да използвате комбинация от CMYK + Бяло мастило – върху цветни и черни фланелки, или дори целият дизайн да се печата само с бяло мастило – както предпочитате.

Печатът може да е отпред, отзад, по ръкавите, по шевовете, по бието, на няколко места или само един семпъл малък дизайн – Вие решавате.

Срок за изпращане на файловете – от 10.02.2014 до 10.04.2014.

Всички изпратени файлове ще бъдат отпечатани, стига да покриват техническите изисквания, които ще публикуваме на www.factor.bg на 06.02.2014.

Всички отпечатани фланелки ще бъдат показани на специална изложба „DIGITAL T-SHIRT“ в София, на сайта на FACTOR.BG и на различни събития, където FACTOR.BG участва, като името на всеки дизайнер ще бъде ясно и видимо обявено до дизайна му при всяко показване.

Всички участници в конкурса, които са покрили техническите изисквания, ще получат по една идентична фланелка, с техния дизайн, за спомен.

Организаторите ще изберат 10 дизайна, които ще откупят с цел демонстрационен печат, на цена от 100 лв. за брой. Един дизайн ще получи голямата награда от 1000 лева.

Повече информация на:
www.factor.bg
info@factor.bg

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.