Конкурс за интериор с тапети

3660
Конкурс за интериор с тапети

FACTOR.BG обявява конкурс за стилна и оригинална декорация на интериор, изпълнена с тапети за дигитален печат BN DIGIFORT или KATANA WALLPAPER.

Ще бъдат раздадени 10 поощрителни награди по 100 лева.
Ще бъде присъдена и една голяма награда от 2500 лева.

 

тапети дигитален печат

Могат да участват интериорни дизайнери, дигитални печатници, дизайнерски студия, студенти – няма ограничения. Единственото условие е да се участва с фотографии и видео на реално изпълнен интериор, за който са използвани тапети BN DIGIFORT или KATANA WALLPAPER.

Няма ограничения и за форматите на фотографиите, продължителността на видеото и изобщо за начина на представяне на изпълнения проект – важното е да се даде възможно най-добра представа за крайния резултат. 3D визуализации се допускат, като част от представянето на проекта, но няма да бъдат взети под внимание при оценяването на рзултатите. Ако се установи, че вместо фотографии на реално изпълнен проект, някой от участниците е представил 3D визуализация, той ще бъде дисквалифициран. Ако това се установи след връчване на наградата, то тя ще му бъде отнета.

Участниците се съгласяват с условието, презентациите на проектите да бъдат предоставени за публикувани на сайта на FACTOR.BG, единствено във връзка с отразяването на събитието и онагледяване приложенията на тапетите. От своя страна, FACTOR.BG се ангажира да осигури добра разгласа и популяризиране на работите на участниците, с цел реклама на техните идеи и качество на работа по интериорни проекти.

Тапетите BN DIGIFORT и KATANA WALLPAPER се дистрибутират в България от FACTOR.BG
Тапетите BN DIGIFORT са предназначени за еко, майлд и хард-солвентен печат, както и за латексов печат, подходящи са за всякакви типове, марки и модели солвентни и латексови принтери.

Предварителна информация за тях можете да получите на printmedia.bnint.com
Тапетите KATANA WALLPAPER са преднаначени за печат с пигментни мастила на водна база, подходящи са за широкоформатни принтери Epson, HP, Canon и др.

Всеки участник в конкурса ще получи безплатно мострен каталог, консултации и съдействие, при нужда от профилиране.
За всички участници в конкурса, за периода на провеждането му, цените на всички текстури тапети ще бъдат специални – конкретна оферта ще бъде представена персонално, след попълване на формуляр за участие в конкурса.

Ще бъдат раздадени 10 поощрителни награди по 100 лева.
Ще бъде присъдена и една голяма награда от 2500 лева.

Крайният срок за заявяване на желание за участие е 01.04.2015 г. Този срок може да се удължи, ако след тази дата има много желаещи да се присъединят.

Твърдата крайна дата за предаване на готовите презентации, които ще бъдат основа за оценяването, е 31.05.2015 г.
Победителите ще бъдат обявени и наградите им връчени на официалното закриване на конкурса, на 12.06.2015 г.

За повече информация и за получаване на формуляри за участие:
www.factor.bg
wallpaper@factor.bg
0896 738700
FACTOR.BG

Интернет портал за печатни технологии.