Мастила на EPSON със сертификат за безопасност

1310
Мастила на EPSON със сертификат за безопасност

Екипът на FACTOR.BG с гордост споделя новината, че мастилата за текстилните и сублимационните принтери EPSON са удостоени със сертификат Oeko-Tex® Association’s Eco Passport, като гаранция за безопасност за здравето и екологичност.

Сертификатът Oeko-Tex® Association's Eco Passport

 

Сертификатът Oeko-Tex® Association’s Eco Passport е един от най сериозните в областта на производството на материали за текстилното прозиводство и е обект на широко международно признание.

Преди да издаде такъв сертификат, Oeko-Tex® провежда задълбочени тестове за наличие на вредни субстанции в текстилите и текстилните аксесоари, за покриване на множество критерии и стандарти за безопасност.

Oeko-Tex® Association’s Eco Passport осигурява на ползвателите на принтерите и мастилата, както и на техните клиенти, гарантирана сигурност, че продуктите с марката Epson отговарят на най-високите стандарти за екологичност, безопасност и липса на всякакви вредни съставки. Сертифицираните продукти включват сублимационните мастила UltraChrome DS, използвани от професионалния и индустриалния клас сублимационни принтери EPSON SureColor SC-F6000, SC-F6200, SC-F7000, SC-F7100, SC-F7200 и SC-F9200, както и оптимизатора и мастилата за директен дигитален текстилен печат UltraChrome DG, предназначени за принтерите за директен печат върху текстилни изделия Epson SureColor SC-F2000.

EPSON се отнася изключително сериозно към всички въпроси, свързани с качеството, безопасността и опазването на околната среда. В корпоративната програма за постоянно подобряване на екологичните параметри Environmental Vision 2050, е заложено намаляване на CO2 емисиите с 90%, до 2050 г., за целия жизнен цикъл на всички продукти и услуги на компанията. За постигане на тази цел са предприети мащабни действия, обхващащи целия проектантски и производствен процес.

За да осигури еднакво високо ниво на качество във всяка страна и регион по света, EPSON въведе унифицирани стандарти за управление и контрол на качеството и безопасността на продуктите – Epson Quality Standard (EQS). Тези стандарти се прилагат повсеместно, всички процеси се  подлагат се на независим контрол, за да се гарантира, че компанията и нейните продукти отговарят или превъзхождат изискванията на регулаторните органи във всяка държава.

В комбинация с отличните технически качества на принтерите Epson, изключителаната им надеждност и рентабилност, серификатът Environmental Vision 2050 е още една стъпка към успешното „дигитализиране“ на текстилния печат. Клиентите на марката винаги са имали сериозни предпоставки за бърза възвръщаемост на инвестицията, свързана с придобиването на оборудване, а сега имат и увереността, че в своя бизнес могат да бъдат успешни и печеливши, като същевременно спомагат за опазването на околната среда и произведжат текстилни продукти, които отговарят на най-високите световни стандарти за безопасност!

FACTOR.BG разполага с всички текстилни принтери на Epson в своя уникален демонстрационен център, а екипът ни е на разположение да ви съдейства по всякакъв начин, за да проверите на практика, дали даден принтер е подходящ за вашите условия и бизнес модел.
Ние вярваме, че трябва да инвестирате в принтер само тогава, когато сте запознати с всички подробности, имали сте възможност да проверите лично как той работи, какво е качестовото на печат, каква е скоростта, как се управлява и обслужва, и най-вече, каква е реалната себестойност на печата и поддръжката.

Смятаме, че единственият начин да положим начало на дългосрочно и взаимноизгодно сътрудничество е като ви осигурим възможността да вземете информирано решение.
Когато вече сте взели това решение, тогава можете да се възползвате и от нашата „Гаранция за най-добра цена“, от обучението, което осигуряваме, както и от надеждния и компетентен технически съпорт.

Официалният оторизиран сервиз, постоянната наличност на резервни части и дори възможността за безплатно предоставяне на оборотен принтер, са все екстри, за които сме се погрижили, макар шансът да ви потрябват да е минимален.

За повече информация, оферти или уговорка за безплатна демонстрация:
www.factor.bg
info@factor.bg
0896 738700

Екипът на FACTOR.BG

Интернет портал за печатни технологии.