Най-достъпната Computer-to-Film система за ситопечат – от FACTOR.BG

1698
Най-достъпната Computer-to-Film система за ситопечат – от FACTOR.BG
Spread the love
Съчетание на малка инвестиция, ниски разходи за консумативи и отлични резултати.

Освен професионалните CtF системи, базирани на принтери от серията Epson SureColor-P и специализираният софтуер Film Maker, FACTOR.BG вече предлага и изключително достъпно решение, подходящо за ситопечатни ателиета, дори и за стартиращи и part-time бизнеси.

Множеството проведени тестове и успешни инсталации потвърждават, че принтерите Epson L805 (формат до А4) и Epson L1800 (формат до А3+), могат да се използват за печат на цветоотделки върху същия специален полиестерен филм, използван от професионалната серия. Специализиран софтуер не е необходим, печатът става от Photoshop, нужно е единствено да се проведе кратко on-line обучение на оператора, за да може да се запознае с особеностите на предпечатната подготовка и настройките за печат.

Системите са подходящи за всякакви типове задачи – от прости векторни проекти – текст и/или лого в един цвят, до пълноцветни фотографии, с допълнителни спот цветове. Може да се контролират линиатура, форма на растерната точка, ъгли на растеризация. Плътността на отпечатъка е по-ниска от тази, при професионалните системи, но е напълно достатъчна за перфектна репродукция.

Разбира се, променливите по отношение на процесите на изготвяне на сита варират в широки граници, според вида емулсия, ситоплат, методи на нанасяне и измиване, дебелината на слоя, експониращата система („снимачката“ 🙂 ) и т.н.
Затова най-добрият вариант е да се поиска от FACTOR.BG тестова разпечатка/цветоотделка върху филм и да се направи пробно снимане на сито. Така се елиминира всякакъв риск, а освен това услугата на FACTOR.BG е безплатна, единствено куриерската услуга е за сметка на клиента.

Цената на системата до А4 формат е 650 лв. с ДДС и включва:
– принтер Epson L805 (цена 450 лв. с ДДС)
– филм за цветоотделки 100 листа (цена 170 лв. с ДДС), формат А4
– ваучер за едночасово дистанционно обучение през TeamViever (цена 30 лв. с ДДС).
– инструкции за цветоотделяне (на български език)
– безплатен доживотен технически съпорт, при използване на консуамтиви от FACTOR.BG
– безплатен оборотен принтер, при нужда от гаранционен или извънгаранционен ремонт

FACTOR.BG осигурява уникална 3-годишна пълна гранция на принтера (или 30 000 копия, което настъпи по-рано).
Доставка с куриери Интерлогистика, на следващия работен ден, до адреса на клиента – безплатно!

Системата осигурява гарантирано високо качество, повторяемост и плътност на цветоотделките, ниска себестойност, експресна реакция при спешни поръчки за ситопечат или при нужда от корекция на сито – дори през нощта или в почивни дни, независимост от външни стдия за цветоотделяне, изключва рискът от „кражба на клиент“ или изтичане на информация към конкуренти.
А тези, които са свикнали да работят с цветоотделки на паус, ще разберат, че животът и работата могат да бъдат много по-лесни и приятни, качеството по-високо, а клиентите – по-доволни!

Свържете се с FACTOR.BG за повече информация, тестов филм или поръчка, на www.factor.bg, marketing@factor.bg или тел. 0896 738700

Биографична информация