Най-продаваният фотопринтер Epson L800 вече има по-голям брат!

9423
Най-продаваният фотопринтер Epson L800 вече има по-голям брат!

Epson L1800 e вече в България, ексклузивно от FACTOR.BG. Същото качество на печат и ниска цена на снимка, като L800, но с максимален печатен формат А3+.

Epson L1800

 

След отличното представяне на пазара на принтерите от L-серията на Epson, вече има добри новини и за тези, които имат нужда от по-голям формат. Epson L800 е отличното решение, когато искате да печатате снимки с всякакви размери до А4, с или без бяло поле, както и дискове. Но има потребност и от печат с по-голям формат – фотокниги, постери, календари, големи портрети, менюта, графици, карти…

Epson L1800 е принтер, произведен на базата на Stylus Photo 1500, с фабрично интегрирана система за допълване с мастило, с големи резервоари от по 70 мл/цвят. Шестте цвята фотографско dye мастило – Циан, Магента, Жълто, Черно, Светъл циан, Светла магента – позволяват висококачествен фото-печат на цветни снимки, с качество, неотличимо от снимките, произведени по стандартната химична технология. Големите резервоари за мастило позволяват отпечатване на над 2000 снимки 10/15 см или над 250 снимки с размер А3/А3+, преди да се наложи допълване.

Себестойността на отпечатъка е същата, като при Epson L800, защото и двата принтера използват едни и същи мастила. Себестойността на мастилото, необходимо за отпечатване на снимка с наситени цветове, с пълно покритие на площта, в режим Photo, струва съответно:
– 10/15 см – 5 стотинки с ДДС
– A4 (20/30) – 20 стотинки с ДДС
– А3 – 40 стотинки с ДДС.

 

Това не са рекламни калкулации, а реални данни, проверени и доказани от стотици клиенти, използващи Epson L800.

 

Разбира се, ако печатате по-светли неща или комбинация от текст и снимки, себестойността ще е по-ниска.

Epson L1800 се доставя с пълен комплект мастила, което позволява незабавно възвръщане на голяма част от инвестицията.

FACTOR.BG извършва предварително първоначалното зареждане на системата с тези мастила и проверява всяка машина за качество на печата.

Доставката е безплатна, а технически специалист от FACTOR.BG ще се свърже с Вас, за да извърши дистанционна инсталация на драйверите и другия софтуер, и за да проведе обучение на оператора – безплатно!

Epson L1800 се свързва с компютъра посредством USB кабел. За разлика от L800, по-големият брат Epson L1800 не може да печата дискове.

Той не е алтернатива на производствените лазерни печатни системи, но може да се използва от всяко фотоателие, стартиращ или малък рекламен/печатен бизнес, за да се предложат незабавно на пазара множество нови продукти:
– снимки с формати от 9/13 до А3+ (329 х 483 мм)
– панорами до 329 мм ширина и до 1110 мм дължина
– календари, постери, ПОС материали,  до А3+ (329 х 483 мм), без бяло поле – няма нужда от обрязване
– менюта
– визитки
– покани
– картички
– фотокниги
– репродукции и фотографии с декоративна цел
– рекламни и технически продуктови каталози
– печат на тениски, с помощта на трансферните хартии FOREVER InkJet
– училищни и клубни/организационни бюлетини
– много други

Важно е да се отбележи, че при мастиленоструйната технология качеството на печата зависи много от качеството на печатния материал – медията. FACTOR.BG предлага огромно разнообразие от материали за инк-джет печат, от най-евтините, до най-специализираните и качествени. И макар да можете да печатате с прилично качество с Epson L1800 дори и на обикновена „ксероксна“ хартия, то истински фотографски печат можете да очаквате тогава, когато използвате съответната медия.

На всички PREMIUM медии KATANA и EPSON, изображенията, отпечатани с L800 и L1800 са напълно водустойчиви, дори при потапяне. Все пак, ако използвате тези изображения за външна реклама, не очаквайте устойчивост с години! В албум те издържат поне 25 години, а на открито – около 10-12 месеца.

 

Epson L1800

Основните предимства на инк-джет технологията и конкретно на Epson L1800:
– изключително ниска цена на отпечатъка
– истинско фотографско качесто на печата
– добра скорост на печат
– нищожни разходи за електроенергия – за сравнение един химически минилаб консумира електренергия за 200-300 лв. месечно
– нищожни разходи за поддръжка – няма химикали за смяна, няма перодични профилактики, няма смяна на контролери и лазери, струващи хиляди евро!
– готовност за работа по всяко време – печата на първото копие започва секунди след като се включи машината, дори да не е позлвана с месеци
– достъпна първоначална инвестиция
– лесна и интуитивна работа, безплатно обучение
– безплатен технически съпорт, при позлване на оригинални консумативи
– оригинални консумативи, с гаранцяи от Epson, на цена сравнима с цената на китайските заместители – можете да работите икономично, без да рискувате инвестицията и гаранцията си.
– стабилно качество на оригиналните консумативи – един файл, отпечатан сега и след една година, ще изглежда индентично, без нужа от пре-калибрации и постоянни контроли – нещо, което с химическите фотолабове и с китайските мастила е много трудно да се случи
– осигурени оборотни принтери от FACTOR.BG, които се предоставят за безплатно ползване, когато Вашият принтер се ниждае от сервиз

Официалното представяне „на живо“ на принтера Epson L1800 ще бъде по време на Фотоваканция, от 6-ти до 14-ти септември, в ММЦ-Приморско.

За повече информация, официална оферта или поръчка на Epson L800 или Epson L1800:
info@factor.bg
factor.bg

Интернет портал за печатни технологии.