Нова концева шивачка е на разположение на клиентите на GPTS

1580
Нова концева шивачка е на разположение на клиентите на GPTS
Spread the love

Оборудването ще повиши качеството на продуктите и ще скъси сроковете за производство.

лиентите на рекламния производител GPTS ще могат да разчитат на по-качествени продукти и къси срокове за производство на книги, албуми, тефтери и други продукти, които могат да бъдат подсилени чрез зашиване. 

 

inline_714_https://printguide.info/images/2018/07/shivachka_4_i48k.jpg

 

Новата концева шивачка ще помогне да се повиши още повече качеството на произвежданите продукти, а максималния размер, на който може да става зашиването е до 44х20 см.

 

inline_183_https://printguide.info/images/2018/07/shivachka_1_tu3y.jpg

 

Благодарение на бързата скорост на машината, GPTS вече може да предложи по-голяма бързина при изпълнението на поръчки, които до този момент са изработвани в по-дълги срокове. 

 

 

За контакти: 

гр. София
ул. Г. С. Раковски 34
Тел.: 0882 299 383
Тел.: 0888 440 304

Уебсайт на фирмата

Профил в онлайн каталога Полиграфия инфо 

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър