Новият ламинатор NEOLT SHIELD NL 165CW

1931
Новият ламинатор NEOLT SHIELD NL 165CW

Съчетава висока производителност, иновация и ниска инвестиция.

NEOLT SHIELD NL 165CW

 

“SHIELD” е базов, високопродуктивен ламинатор и е най-новото попълнение в портфолиото на италианския производител на машини за довършителни работи NEOLT. Благодарение на пневматичната технология значително е намалено времето за подготовка и настройки, което го прави доста лесен за употреба и не изисква специално обучен оператор. В сравнение с ламинаторите, които са с електрически задвижен натиск, при “SHIELD” възможността за грешно калкулиране на дебелината на ламиниране е сведена до нула.

Ламинаторите “SHIELD” са специално проектирани да обхванат широка гама от приложения като ламиниране на каст и полимерни фолиа за транспортната реклама, картони за опъковъчната индустрия или плоскости за мебелната индустрия. “SHIELD” е подходящ за ламиниране на всякакъв вид външни и вътрешни приложения, изискващи студено ламиниране. “SHIELD” не е просто ламинатор, а работна станция с две моторизирани ролки и може да бъде окомплектована с автоматичен ротационен тример, специализирани маси с подсветка, които са устойчиви на надраскване, чекмеджета за инструменти и кош за остатъчни отпадъци. Ламиниращите ролки са със специално силиконово покритие, което улеснява залепването на ламината върху материала. Машините от серията “SHIELD” могат да бъдат оборудвани в две разновидности според масите.

Wrapping Edition:
NEOLT SHIELD NL 165CWРаботни маси с подсветка
“SHIELD” може да бъде определен като най-ефективното решение на пазара за облепване със самозалепващи материали, който включва облепване на транспортни средства и декорация и обновяване на мебели със специални филми. Подаващата и извеждащата маса са със стандартни размери, но при нужда могат да се поръчат допълнителни сгъваеми удължения за динамично увеличаване на работната площ.

 

 

 

 

 

 

 

Flatbed edition:
NEOLT SHIELD NL 165CWМаси за плоскости / разролване
“SHIELD” е напълно подходящ за всички професионални нужди в опаковъчната промишленост, както и за изработката на щандове и POP/POS реклами. Ламинаторът може да се позиционира като междинно звено между плоскопечатна UV машина и рутер или като довършителен модул, благодарение на възможните комбинации на подаващата и извеждащата маса на колела. Възможно е също и разролването на материалите и рязането им на листа с ролковия тример.   

 

 

 

 

 

Техническа спецификация:

Дименсии
Максимална работна ширина                    
Максимална скорост
Максимална дебелина на ламиниране
Дълбочина с работния плот
Височина на работния плот
Тегло
Захранване
Консумация на енергия
Сгъстен въздух
220 х 78 х 150 см
1650 мм   
3 м/мин 
30 мм          
770 мм
910 мм
400 кг    
230V-50Hz
400W        
6Bar 

Основни предимства:
“SHIELD” е оборудван с вграден компресор за въздух, което го прави лесен за работа. Просто трябва да се включи, да се достигне работна температура и е готов за работа.
“SHIELD” е екологичен защото пневматичната система за натиск използва по-малко енергия от електрическите мотори.
“SHIELD” има пневматична система за натиск с независими бутала, чрез които автоматично се регулира височината на притискащата ролка за различните видове материали. Ламиниращите ролки се адаптират към евентулни неравни материали в реално време.
“SHIELD” е гъвкав защото освен предварителни настройки на натиска е възможно да се направят промени за различните видове материали по време на работа.
“SHIELD” е многофункционален и може да се ъпгрейдва в зависимост от нуждите за които ще бъде използван. Това означава по-ниска начална инвестиция.

Приложения:
NEOLT SHIELD NL 165CWАвтомобилно брандиране
“SHIELD” е идеален за работа с каст фолиа за брандиране на автомобили, облепване на мебели и интериорен дизайн.

 

 

 

 

 


NEOLT SHIELD NL 165CWPOS/POP

“SHIELD” е икономичен и ефективен начин за защита на POP/POS дисплеи, подови графики и други средства за реклама.

 

 

 

 

NEOLT SHIELD NL 165CWВизуална комуникация
“SHIELD” е иделен за работа с плоскости до 30мм дебелина като картони, Honeycomb, разпенени плоскости и др.

 

 

 

 

 

NEOLT SHIELD NL 165CWОпаковъчна индустрия
“SHIELD” предлага идеалната защита за опаковки и хартиени изделия изработени от велпапе или напечатани с UV машини.

 

 

 

 

 

ТЕПЕДЕ България ЕООД извършва доставка и сервиз на всички видове машини от портфолиото на NEOLT. За повече информация относно опциите, стандартното оборудване и цените на ламинатора “SHIELD”, екипът ни е на разположение!
www.tepede.bg
tepede@tepede.bg
02 /963 46 79

Интернет портал за печатни технологии.