Нови интегрирани довършителни решения за мастиленоструйния Xerox Rialto 900

942
Нови интегрирани довършителни решения за мастиленоструйния Xerox Rialto 900

Решенията увеличават производителността на дигиталната машина.

Двете нови опции позволяват на потребителите на Xerox Rialto 900, която печата от рола на лист да режат, перфорират и подреждат поръчките с лекота.

 

Интегрираната опция за динамична перфорация позволява създаване на вертикални, хоризонтални и Т-образни отрязъци – като купони, квитанции, талони. Това дава нови възможности в областта на промоционалните материали, сметките за услуги и директния маркетинг. Освен това, втори стакер с голям капацитет позволява на машината да продължи да работи, докато се разтоварва продукцията от първия стакер.

 

„Rialto 900 предлага висока производителност в компактна форма,“ – каза Chris Irick, глобален продуктов маркетинг мениджър на базовите мастиленоструйни решения на Xerox. „Новите интегрирани довършителни опции увеличават производителността като автоматизират работния процес и намаляват ръчния труд. ”

 

Интегрираният динамичен перфоратор и стакер ще бъда показани на щанда на компанията на drupa. Печатната машина ще използва и облачното решение за управление на цветовете на Xerox, което може да опрости процеса. Двете нови опции за довършване ще излязат на пазара по-късно тази година.

Източник: printingnews.com
Текста написа: Мартин Новев 

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.