Ново поколение сублимационен Epson SureColor F6370

643
Ново поколение сублимационен Epson SureColor F6370

Новият модел предлага ширина на печат от 110 см, предлага по-висока скорост на печат за ефективно производство на висококачествени промоционални материали.

Epson SureColor F6370

 

Epson SureColor F6370 печата със скорост до 63 кв. м. в час. Машината е проектирана за лесна употреба и използва нов Epson Edge софтуер, който включва Adobe PostScript 3 поддръжка, както и вграден нож за производство от рола на листове и опция за система за автоматично навиване на отпечатания материал за печат без присъствие на оператор. SureColor F6370 заменя SureColor F6200 и допълва F серията SureColor машини, която включва SureColor F9370 и SureColor F7200.

SureColor F6370 е оборудван с Epson Edge, софтуер за отдалечен контрол на печата с лесен за употреба, интуитивен интерфейс с подробен преглед на дейността, нивата на мастилата и важни предупреждения и грешки. Чрез него потребителите могат да управляват до 10 принтера, включително всички от сериите SureColor F, SureColor F за директен печат върху дрехи и ширкоформатните машини от SureColor S серията. Epson Edge софтуера за управление на работния поток включва Adobe Postscript 3 и включва поддръжка на потребителски допълнителни цветове, библиотеки с ресурси, повтарящи се мотиви, възможност за импорт на настройки за нови материали за печат, възможности за отдалечен контрол и отдалечено управление на проекти.

Epson SureColor F6370 използва технология за главата Epson PrecisionCore TFP и мастила Epson UltraChrome DS. Това осигурява печат с живи и контрастни цветове. Машината включва нови хардуерни подобрения, които ускоряват работата, като нови адаптори за материали с диаметър на ролата до 170 mm. Нов панел за поддръжка улеснява достъпа за почистване и рутинната поддръжка.

Източник: пресинформация на
Epson
Текста написа: Мартин Новев 

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.