Ново предложение от FACTOR.BG

1741
Spread the love
Вижте как можете да отпечатвате до 100 броя плакати 70/100 на себестойност под 3.20 лв./бр.
Интересува ли Ви как можете да отпечатвате от 1 до 100 броя плакати(афиши, календари и т.н.) с размер 70/100, с перфектно качество, насебестойност под 3.20 лв./бр.?

Без да инвестирате 250 – 300 хиляди евро, а 100 пъти по-малко! Без дадишате отровни солвенти! Без да трябва да наемате печатар с 2000 лв.заплата!
Помислете си колко заведения, магазини, търговски вериги, киносалони,театри, музиканти, клубове и безброй други бизнеси искат малко на брой,големи по размер, качествено отпечатани и на добра цена постери,плакати или афиши? А защо не и луксозни 12-листови календари по Коледа?А защо не и с персонализация? А ако Ви остане време – някой фототапет?

Ако Ви интересува разработването на подобен бизнес, без значение далисега започвате, или сте в бранша от години – очакваме Ви, за да сиуговорим час за демострация в Демо-центъра на FACTOR.BG!

Екипът на FACTOR.BG
www.factor.bg
info@factor.bg
0899 878319

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.

В свободното си време: Посветен е на футболния отбор на Полиграфия инфо.