Нов високопроизводителен сублимационен принтер и ново поколение мастила ще представи Epson

2659
Нов високопроизводителен сублимационен принтер и ново поколение мастила ще представи Epson

На 17 и 18 септември, в хотел InterContinental в Берлин, японската технологична компания Epson ще представи новия високопроизводителен сублимационен принтер Epson SureColor SC-F9200.

SureColor-F сублимационен принтер и ново поколение мастила

 

По-висока скорост на печат, интересни нововъведения и ново поколение сублимационни мастила – това, засега, е информацията, която е достъпна. Сублимационният печат е сериозен пазар и Epson направи своите първи и определено успешни стъпки към завоюване на лидерска пазарна позиция със своите първи два модела – Epson SureColor SC-F6000 и Epson SureColor SC-F7000. Впоследствие F7000 беше заменен от F7100, като беше добавен удължен нагревател за изсушаване на оптечатаната медия и подобрена система за автоматично поемане и навиване на медията.

Epson снабдява с печатащи глави всички основни играчи на сублимационния пазар – Мutoh, Mimaki, Roland – и очакванията на пазара бяха големи. И те бяха оправдани. Първите сублимационни принтери на Epson, всъщност бяха първите сублимационни принтери изобщо в света, при които електроника, механика, печатаща глава и мастило се проектират и произвежда изцяло от една компания. Смисълът и предимствата от това се доказаха в практиката – сублимационните принтери на Epson са високопроизводителни, автоматизирани, изцяло окомплектовани с RIP софтуер, мастила и аксесоари, лесни за работа и поддръжка, с несравнима надеждност.

Но най-важното е, че всички тези качества не идват на някаква непосилна цена – напротив, сублимационните принтери SureColor-F са всъщност вероятно най-достъпните, като инвестиция и най-рентабилните, като себестойност на кв.м. отпечатана продукция, в своите класове.

 

Epson SureColor SC-F9200

Сега очакванията за новия Epson SureColor SC-F9200 са още по-високи.
На 17-ти и 18-ти предстои да разберем, дали резултатите отговарят на очакваняита.
От Epson е изпратена и персонална покана за участие в събитието на представител на българския дистрибутор на марката – FACTOR.BG, а PrintGuide ще публикува детайлен репортаж от събитието още на следващия ден.

Повече информация за новия принтер: www.epson.co.uk
Дистрибутор за България: FACTOR.BG – factor.bg
info@factor.bg
0896 738 700

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.