Нов ламинатор и още по-високо качество от Булгед

2170

Булгед вече предлага на клиентите си продукти с още по-високо качество на благодарение на нова автоматична система за ламиниране AMIGA 52.

AMIGA 52 е безспорен лидер в ламинирането за производство, базирано на цифров печат. Тази машина позволява повишаване на качеството на продукцията, съкращаване на сроковете и увеличена ефективност на производството, от които ще спечелят клиентите на Булгед.

amiga ламинатор

AMIGA 52 е професионална система за ламиниране, специално разработена за довършителните нужди на цифровия печат. Тя е компактна и напълно автоматична, с максимален размер на листа до 52х74 сантиметра. Машината е оборудвана с редица технологични нововъведения, които гарантират изработката на висококачествени изделия и пазят всеки лист, за да осигурят безупречен вид на продукцията.

Системата има притискащ ламиниращ вал с незалепваща повърхност, която не залепват дигиталните тонери, мастила, както и лепилния слой на ламината. Това свежда до минимум вероятността от повреждане на отпечатъка. Това е една от първите машини в света, оборудвана с такъв вал и първата с подобна технология в в България, която вече е на разположение на клиентите на Булгед.

Източник: Булгед ООД

Интернет портал за печатни технологии.