Нов A3 принтер с бяло мастило от OKI

2623
Нов A3 принтер с бяло мастило от OKI

OKI представи ново поколение принтер с бял тонер и формат A3 на FESPA 2017. OKI Pro8432WT е лек и компактен, като според компанията има „дизайн, който осигурява максимално пестене на пространство без компромиси“ (но тежи 37кг).

принтер с бяло мастило от OKI

 

Според компанията касетите с бял тонер, доставени с машина са „достатъчни, за да покрият инвестицията.
„Pro8432WT е проектиран за всяка печатница или студио за дизайн, в които мястото е оскъдно, а е нужна висококачествена, бърза алтернатива на ситопечата и други декоративни методи,“ обяснява Lee Webster, мениджър на продуктовия маркетинг на OKI Europe Ltd. Той добави, че OKI Pro8432WT е лесен настройка и е добър избор за генериране на нови парични потоци от производствен печат с малко натоварване.

Покривността и качеството на белия тонер е описано от производителя като отлично и допълнено от стандартните CMYK цветове. Стандартно OKI Pro8432WT се доставя три касети с бялтонр, остатъчни за около 13000 страници, отпечатани с бяло.

С подходящ трансферен материал създаването на промоционални и арт продукти става с лекота, благодарение на плътния бял тонер. Нискотемпературните трансферни медии, използвани с OKI Pro8432WT могат да послужат за декориране на „всеки материал от памук и синтетични тъкани до метал, стъкло, акрил и дори дърво,“ казват OKI. Цената за подготовка е значително по-ниска от тази на други дигитални печатни технологии като директен печат върху текстил. Пигментите на тонера са формулирани така, че да издържат на многократно пране.

OKI Pro8432WT предлага цветен печат със скорост до до 35 страници в минута и резолюция 1200x600dpi.

Източник: oki.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.