От Esko обявиха за сключването на ОЕМ (Original Equipment Manufacturer) споразумение с Epson

1329

Според този договор към мастиленоструйните печатни машини Epson SurePress L-4033A и L-4033AW (предназначени за производство на етикети), ще се добави системата за управление Digital Front-End – DFE на Esko.

„Пазарът за производство на опаковки и етикети все по-бързо се преориентира от конвенционалните печатни технологии към дигиталните, коментира Джеф Богартс от Esko. Затова производителите на дигитално оборудване постоянно търсят решения за оптимизация на работния поток. DFE на Esko заедно с Esko Color Engine 12 дават възможност за обработване на файлове, съдържащи до седем цвята, което от своя страна ще позволи на машините Epson да разкрият в максимална степен възможностите си.“

Esko и Epson сключват договор за OEM производство

Шестцветната  мастиленоструйна печатна машина Epson SurePress L-4033A и седемцветната L-4033AW (използваща бяло мастило) са изработени специално за висококачествен малотиражен печат на етикети. И двата модела могат да печатът на широк спектър от медии подходящи за етикетъчната промишленост. Максималната ширина на ролата за  SurePress L-4033A е 330,2 мм. с резолюция до 720х1440 dpi. Скоростта на печат достига до 5 м/мин при печат с резолюция 720х720 dpi.

Преведе: Радина Дойнова
По материали на: www.esko.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.