Още една нова машина за етикети от Epson на LabеlExpo 2013

1368

Един от новите продукти, които ще покаже Epson е ролната мастиленоструйна машина за печат на етикети Epson SurePress L-6034VW

superpressОсвен SurePress L-6034VW на LabelExpo 2013, Epson ще покаже и подобният, но по-универсален модел SurePress L-4033AW, както и решения за изготвяне на дигитални цветопроби, и прототипиране на опаковки.

Машината SurePress L-6034VW е била показана за първи път на изложението drupa 2012. Това е първата машина на Epson, в която се използват UV мастила и диодна система за фиксиране. Машината може да работи с широк спектър от медии и е пригодна както за малки, така и за средни тиражи.

Другият модел SurePress L-4033AW е подходящ за висококачествена етикетъчна продукция. Машината е седемцветна (включително и печат с бяло), а също може да се използва при печат върху различни медии с широчина до 330мм.

Epson ще вземе участие в състезанието за производители на мастиленоструйни етикетъчни машини организирано от LabelExpo 2013 . Напомняме, че конкурсът ще даде възможност на посетителите да сравнят качеството на печат на машини от различни производители (повече информация за състезанието можете да намерите тук printguide.info)

Източник: outputmagazine.com
Преведе: Радина Дойнова

Интернет портал за печатни технологии.