Още по-висококачествен фотографски печат и по-прецизни цветни проби от Булгед

2616

С новия принтер от последно поколение Epson Stylus Pro 9900 и Kodak Matchprint Булгед предлага цветни проби с още-по високо качество и точни цветове, както и фотографски печат с неповторимо качество, съчетани с най-широката цветова гама на пазара.

Epson Stylus Pro 990
Принтерите Epson, използвани заедно със системата Kodak Matchprint отдавна са се наложили като стандарт в областта на дигиталните цветни проба за листов и ролен офсетов, както и за дълбок печат. Закупеният от Булгед Epson Stylus Pro 9900 с вграден SpectroProofer, е най-доброто оборудване за отпечатване на цифрови цветни проби на пазара.

Благодарение на Epson Stylus Pro 9900 и Kodak Matchprint Булгед може да предложи на клиентите си цветен и черно-бял широкоформатен печат с най-високо качество, както и изключително точни цветни проби за офсетов печат. Stylus Pro 9900 използва 11 пигментни мастила UltraChrome™ HDR на Epson. Сред тях са изцяло нови оранжево и зелено, които осигуряват печат на най-широката цветова гама, предлагана досега от принтер Epson Stylus Pro. Машината предлага й великолепно качество и плавно преливане, редуциране на зърнистата структура и разделителна способност до 2880 точки на инч.

Наличието на новите мастила значително разширява цветовата гама и новата система позволява точно симулиране на почти всички цветове по системата Pantone. Системата SpectroProofer е произведена в сътрудничество с X-Rite и се грижи автоматично за всички операции по контрола на цвета. Вграденият спектрофотометър X-Rite ILS20 е изключително прецизен инструмент, който гарантира, че цветните ви проби ще отговарят на нужния стандарт за съответния тип печат.

Мастилата UltraCrome HDR, използвани от Epson Stylus Pro 9900 в комбинация с MicroPiezo TFP печатащите глави гарантират перфектно фотографско качество на отпе­чатъка. В добавка, SpectroProofer системата трансформира принтера в най-доброто съще­ствуващо решение за дигитална цветна проба със стабилни, надеждни и повто­ряеми резул­тати и автоматично издаване на сертификат за съответствие.

Източник: Булгед

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.