Последни модели принтери от Epson

2059
Spread the love
Последните модели принтери от Epson – Stylus Pro 9900, Stylus Pro 11880, Stylus Pro 9880, Stylus Photo R1900 и Stylus Photo R2880, роботизираното устройство за запис и фотореалистичен печат върху CD и DVD, Digital FineArt медии от Hahnemuehle, текстилните принтери DTG и термопресите GeoKnight са само част от това, което ще може да се видят на щанда на FACTOR.BG на изложението Expo Print&Imaging от 5 до 8 ноември.
На щанда щебъде организирано професионално фото-студио, за да могат посетителитеда станат свидетели на целия процес – от идеята, през фотографията иобработката на изображението, до готовия принт. Ще може да серазпечатват и файлове на посетителите, за да се направи реалнасъпоставка с качеството на печат на други марки принтери. Ще бъдатпредставени за пръв път на българския пазар артистичните медии задигитален печат на немската фирма Hahnemuehle – един отнай-реномираните производители в света, с традиции в производството нахартия от 1584 г. Изработени от памучни влакна или алфа-целулоза, съсстрого контролирано ниво на киселинността, със специално покритие заink-jet печат с фотографско качество, тези медии не пожълтяват, не сенапукват и гарантират живот от над 100 години на готовата творба, приизползване на пигментни мастила. Hahnemuehle работи в тясносътрудничество с Epson, HP и Canon за да гарантира винаги отличнирезултати, независимо каква марка принтер използвате, дори и това да еВашият домашен фото-принтер. Медиите се предлагат форматирани на А4,А3, А2, както и на ролки с ширина до 160 см.
Допълнителен стимул за посещение са и специалните цени, на които ще сепредлагат машините.до края на изложението. Акцентът е върху флагманътна Epson – Stylus Pro 11880, който ще може да се закупи на цена от18990 лв. без ДДС, вместо на стандартната цена от 28404 лв.без ДДС
За повече информация: www.factor.bg и тел.: 0899 878319

Биографична информация