По-широки хоризонти за производителите на реклама

1387

Когато инвестираме в ново оборудване за рекламен печат, обикновено се търси комбинацията от надежден производител, разумна цена, високо качество на отпечатъка, добра производителност, компетентно сервизно обслужване, максимална гъвкавост и многофункционалност на оборудването.

Принтерът Epson Stylus Pro GS6000 притежава всички изброени качества, а и е наистина мултифункционална машина – с него можете да печатате, с ненадминато за солвентен принтер качество, външна и интериорна реклама, автомобилна графика, стикери с всякакви размери, фотографии и арт-репродукции, декори, тапети, текстилни и синтетични медии и още много други неща.

Но дори и с него не можете да отпечатате фирмено лого или фотография върху „фото-чаша“, не можете да залепите отпечатаното флекс или флок фолио върху дреха, да прехвърлите сублимационен или лазерен трансфер върху фланелка или да предложите екпресно отпечатване на снимки за фото-албум, например.

Всъщност, вече можете – с всеки Epson GS 6000 Factor.BG подарява нови хоризонти за вашата рекламна продукция – ваш е изборът, дали в посока персонализация на сувенири, декорация на текстил или експресен печат на снимки (а защо не и на цветни проби?)!

Освен това, получавате и друг ценен и полезен подарък – най-добрия RIP за широкоформатен печат* EFI Fiery XF!

Безплатните доставка, инсталация, обучение на оператор, ICC профилиране, разнообразни медии и консумативи, гарантирано на склад и сервизно обслужване на място са нещо, което клиентите на Factor.BG получават по подразбиране.

Офертите за промопакетите са валидни от 21 юли до 31 август 2010 г. Всички цени са без ДДС.
* Според European Digital Press Association awards 2010

За повече информация: Factor.BG

Интернет портал за печатни технологии.