По-широки хоризонти за производителите на реклама

1363
Spread the love

Когато инвестираме в ново оборудване за рекламен печат, обикновено се търси комбинацията от надежден производител, разумна цена, високо качество на отпечатъка, добра производителност, компетентно сервизно обслужване, максимална гъвкавост и многофункционалност на оборудването.
Принтерът Epson Stylus Pro GS6000 притежава всички изброени качества, аи е наистина мултифункционална машина – с него можете да печатате, сненадминато за солвентен принтер качество, външна и интериорна реклама,автомобилна графика, стикери с всякакви размери, фотографии иарт-репродукции, декори, тапети, текстилни и синтетични медии и ощемного други неща.

Но дори и с него не можете да отпечатате фирмено лого или фотографиявърху „фото-чаша“, не можете да залепите отпечатаното флекс или флокфолио върху дреха, да прехвърлите сублимационен или лазерен трансфервърху фланелка или да предложите екпресно отпечатване на снимки зафото-албум, например.

Всъщност, вече можете – с всеки Epson GS 6000 Factor.BG подарява новихоризонти за вашата рекламна продукция – ваш е изборът, дали в посокаперсонализация на сувенири, декорация на текстил или експресен печат наснимки (а защо не и на цветни проби?)!

Освен това, получавате и друг ценен и полезен подарък – най-добрия RIPза широкоформатен печат* EFI Fiery XF!

Безплатните доставка, инсталация, обучение на оператор, ICCпрофилиране, разнообразни медии и консумативи, гарантирано на склад исервизно обслужване на място са нещо, което клиентите на Factor.BGполучават по подразбиране.

inline_656_https://printguide.info/images/FactorBG_20100721_GS6000_promo1.jpg

inline_217_https://printguide.info/images/FactorBG_20100721_GS6000_promo2.jpg

inline_925_https://printguide.info/images/FactorBG_20100721_GS6000_promo3.jpg

Офертите за промопакетите са валидни от 21 юли до 31 август 2010 г.Всички цени са без ДДС.
* Според European Digital Press Association awards 2010

За повече информация: Factor.BG

Биографична информация