Принтер за директен печат на тениски от Epson

11683
Принтер за директен печат на тениски от Epson

Моделът SureColor SC-F2000 е с висока производителност и ниски експлоатационни разходи и е първия от такъв клас на Epson.

surecolorf2000

 

Epson SureColor SC- F2000 може да отпечата бяла тениска за 27 сек , а за печат върху тениска с бяла подложка са необходими 111 секунди . Резолюцията на печат е 1440х1440 dpi. Касетите с мастилата са Ink Epson UltraChrome DG Ink от 250 или 600 мл.

SureColor SC-F2000

Epson SureColor SC- F2000 е с две специфични възможности. Принтерът за директен печат върху текстил може да печата върху неравни повърхности, като височината може да достига до 25 мм.(печат върху шапки, торбички, тениски с копчета и яка и др.) Заедно с принтера с едоставя и софтуерно осигуряване наречено Epson Garment Creator, която наред с други неща, дава възможност за изчисляване на разходите за печат и количеството мастило, необходимо за всеки продукт.

Epson SureColor SC- F2000 ще бъде на разположение през ноември 2013 година.

За повече информация и демонстрационен печат на всички текстилни и солвентни принтери EPSON можете да се обръщате към FACTOR.BG.

 

www.factor.bg
0899 878319
info@factor.bg

 

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.