Промо пакети за система за дигитална цветна проба Efi & Epson от FACTOR.BG

2364

Ето как Вашият бизнес ще спечели:

1. Лесна комуникация с клиентите и ясни отговорности:
– клиентът Ви знае какво ще получи;
– дизайнерът Ви знае какво е направил;
– печатарят Ви знае какво се очаква;
– работи се по международни стандарти.

2. По-ефективна работа в печатницата:
– намалени престои вследствие на грешки в предпечата;
– няма нужда клиентът да присъства при пуска на тиража;
– по-малко брак;
– по-малко макулатури при настройката.

Резултат: удовлетворени и лоялни клиенти, по-малко стрес в работата, икономии от престой, заплати, брак. Това означава ПАРИ!
Epson Stylus Pro 4880
Stylus Pro 4900

Системите се състоят от принтер Epson Stylus Pro 4880 или съответно Stylus Pro 4900 и RIP софтуер за цветна проба Efi eXpress for Proofing. В цената са включени доставка, инсталация, обучение, както и изготвяне на профил за една медия.

Въпреки достъпната цена, решенията базирани на EPSON и EFI имат статут на световен стандарт при най-взискателните приложения и в най-модерните печатни бази!

Efi eXpress предоставя две решения, отговарящи на индустриалните стандарти за генериране на висококачествени сертифицирани и договорни цветни проби и фотографии бързо, лесно и изгодно. Интуитивно работещо решение, напълно удовлетворяващо нуждите на фотографи, криейтив директори, дизайнери и собственици на принтшопове, които искaт да увеличат оборота си, да предлагат висококачествени и прецизни разпечатки с впечатляващи цветове всеки път.

EFI eXpress for Proofing съдържа всичко най-необходимо за отпечатване висококачествени цветни проби, пълноцветни и черно-бели фотографии. Инсталира се за минути и работата с него е интуитивна – всеки във фирмата може да получи отлични резултати с него, без да е необходимо продължително обучение. Използвайки същия софтуерен енджин като Colorproof XF, без излишни оскъпяващи опции, той може да бъде характеризиран като софтуер за „цветна проба в движение“. Ако желаете да отпечатвате протокол за съответствие на пробата със стандарта, можете допълнително да поръчате Verifier Stand Alone и спектрофотометър.
EFI eXpress for Photo предоставя отлични резултати по лесен и достъпен начин. Получавате висококачествено отпечатана фотографска продукция. Функционалността вследствие на автоматизацията на работния поток и интуитивния начин на работа със софтуера позволяват на фотографите да се съсредоточат изцяло върху творческата работа. Възможността за разполагане на изображения с различна резолюция, файлови формати, цветно пространство и профили в общ монтаж върху листова или ролна медия подобрява значително използваемостта и спестява значителни разходи.

Epson Stylus Pro 4900 поставя нови стандарти при цветното възпроизвеждане в областта на предпечата, печата на опаковки, дизайна, комерсиалната фотография и FineArt печата. Stylus Pro 4900 може да се похвали с изключително постоянство и точност на цветовъзпроизвеждането и покрива 98% от всички цветове по Pantone. Високата степен на автоматизация и стабилна конструкция го правят идеално решение за студиа за цветна проба, фотостудиа, както и за работа в офис среда.
Това е принтерът с едно от най-широките цветни пространства в момента на пазара – 11-те цвята мастило Epson UltraChrome HDR и усъвършенстваната TFP печатаща глава са идентични с мастилата и технологиите използвани при широкорофматните модели до 44″ и предоставят безотказен професионален резултат.

Автоматичната сертификация и калибрация на цветовете го правят изключително подходящ за дистанционна цветна проба. Опционално може да бъде монтиран спектрофотометър, който ще гарантира постоянни и повтаряеми цветове при печат върху различни медии, бързо измерване на цветните таблици при генериране на ICC профили и верификация на отпечатаните резултати.

Увеличена производителност с до 30 кв.м/час и минимални изисквания за поддръжка.
Мастилени касети с вместимост 200 ml, които се зареждат от лицевата страна на принтера, поддържа едновременно заредени ролна и форматирана медии и не изискв допълнително време за преминаването между тях. Автоматично е и превключване между едновременно инсталираните матово и фото черно.

Поддържа печат върху голямо разнообразие от медии до 1,5 мм дебелина, вкл. фото или презентационни матови картони, канава и fine art хартии. Медиите могат да бъдат подавани през касета, горен, преден път за ръчно подаване или ролка.

Epson Stylus Pro 4880, предшественика на ESP 4900 от 17″-инчовите модели на Epson е познат в България по-скоро на фотографския пазар за печат на фотографии и репродукции, но спокойно може да бъде използван като по-евтин аналог на SP4900 в система за цветна проба. Принтерът притежава всички необходими характеристики – цветно пространство, производителност, поддръжка на голямо разнообразие от медии за печат, за да бъде използван като част от една такава система.

За информация:

FACTOR.BG

Пръв и единствен в България
инсталатор на системи за цветна проба
сертифициран от FOGRA.

FOGRA.

Интернет портал за печатни технологии.