Пълна 3-годишна гаранция за сублимационните принтери Epson SureColor F7200 и F9200, от Epson и FACTOR.BG

1432
Пълна 3-годишна гаранция за сублимационните принтери Epson SureColor F7200 и F9200, от Epson и FACTOR.BG

Всички машини, закупени през първото тримесечие на 2017 г. ще получат удължаване на гаранцията от 1 на 3 години.

3-годишна гаранция за сублимационните принтери Epson SureColor

 

Бързи, надеждни и икономични, с изключително изгодна цена както на първоначалната инвестиция, така и на оригиналните сублимационни мастила, принтерите от серията SureColor-F *200 са  фаворит на новите играчи на сублимационния пазар.

Разбира се Epson е ново име на този пазар – една любима „опорна точка“ на конкуренцията. Но в конкретния случай, новото идва с най-добрия смисъл на това понятие – иновативност, авангардни решения, амбиция за доказване на пазара, уникално изгодна цена като инвестиция, суперконкурентни цени на мастилата, цялостно проектирана система за конкретната цел – от процесорите, през механиката, печатащата глава, до мастилата, всичко произведено от една фирма, с една цел – безупречна производителност за сериозни индустриални приложения.

Тригодишната пълна гаранция, без никакво оскъпяване, представлява безспорно доказателство за качествата на принтерите.
Те са третата генерация сублимационни решения от Epson, надграждащи стъпка по стъпка във всяко отношение, следвайки Kaizen философията на Epson.

 

 По-ниска цена на мастилата

Ето и някои от най-важните качества на новата серия сублимационни принтери на японския производител:

  • High-density Black мастило – за най-взискателните клиенти, позволяващо приемането на поръчки без колебания във възможностите на системата.
  • По-ниска цена на мастилата – за най-конкурентните пазари, позволяващи директна конкуренция с печатниците в Турция, както и с печатници в България, използващи по-ниски класове мастила, фокусирани върху цената.
  • По-ниска цена на принтерите – позволяваща директна конкуренция с нисък клас машини, като производителност, така и като качество, включително солвентни принтери, преработени с рефилни системи и с мастила от трети доставчици.
  • Най-високата скорост на печат в съответния клас принтери, надминаваща дори скоростта на машини струващи двойно!
  • Безпроблемна експлоатация – без запушвания, без течове на мастило, без ресетване на броячи и инсталиране на рефилни системи, надежден поток на мастило, дори и при най-плътните фонове, уникални системи за контрол на обтягането и избягването на бендинг, причинен от разликата в опъването в началото и края на ролката, професионален клас подаваща система за медия и автоматична, компютърно контролирана система за навиването на отпечатъка.

Всички предимства, които може да предложи една система, проектирана и произведена от една фирма, изцяло, специално за това приложение, с амбициите за спечелване на лидерски позиции на пазара.

 

surecolor-sc-f7200

factor.bg/product/1887/surecolor-sc-f7200-hdk.html

 

surecolor-sc-f9200

factor.bg/product/1882/surecolor-sc-f9200-hdk.html

Ако използвате или възнамерявате да започнете да използвате сублимационния печат в своя бизнес, екипът на FACTOR.BG е на разположение за информация, оферти и демонстрация.
Можем да предложим и сублимационна хартия KASPAR PAPIR, с плътности 35, 45, 65, 85 и 105 гр./кв.м., на цени без конкуренция, но с гарантирано качество на отпечатъка.
FACTOR.BG е и официален сервиз на EPSON – една допълнителна гаранция за надеждна и безпроблемна работа.

www.factor.bg
info@factor.bg
0896 738700

Интернет портал за печатни технологии.