Първи инсталации на новия Epson SureColor S30610 за България

3897

Един в демо-центъра на FACTOR.BG и един в Добрич, в комплект с широкоформатен професионален фотопринтер Epson StylusPro 7900, сублимационен гел-принтер Ricoh 3300 и настолен фотопринтер Epson L800, в новостартиращ бизнес за комплексни услуги в областта на рекламата, фотографсия и FineArt печат.

Следващата седмица предстоят инсталации на още две машини SureColor S30610 – една в София и една в Дупница.

FACTOR.BG – изключителния дистрибутор на EPSON  за солвентните принтери, очаква на 1-ви август доставка на още два принтера на промоционалната цена. Това са последните две машини, които ще могат да се купят за 9980 Евро без ДДС, с включен RIP софтуер EFI.

Изключително достъпната първоначална инвестиция, в комбинация с безпрецедентната цена на оригиналните мастила – 84 Евро за 700 мл. касета ( или 1.30 Евро на кв.м. при печат на фото-изображение с наситени цветове) правят новия Epson SureColor привлекателен за фирми от всякакъв калибър – от нови бизнеси до утвърдени принт-шопове, търсещи бърз и качествен печат на изгодна цена.

Безопасните за здравето мастила от ново поколение – UltraChrome GS2 дават възможност на много фирми, които нямат помещения с промишлени системи за вентилация и филтриране на опасните газове, да разполагат със собствен широкоформатен солвентен печат.

Независимостта от външни подизпълнители, тоталния контрол върху качеството на отпечатаната продукция и използваните консумативи/медии, възможността за експресна реакция на нуждите на клиента и не на последно място – изключително изгодната себестойност на продукцията – всички тези привилегии правят новия принтер естествен избор за много бизнеси.

При това избор, който няма реална конкуренция – както като стойност на инвестицията, така и като технически характеристики.

В демо-центъра на FACTOR.BG може да се види и тества машината без ограничения и, разбира се, без да се плаща за тестова медиа, мастило или време. Макар инвестицията в размер под 10000 Евро да не е голяма, безспорно е, че е голямо удобство за всеки потенциален клиент да се увери на 100% в качествата на машината, преди да се е обвързал с договор за доставка или с капаро.

За повече информация, демонстрации и поръчки:
Екипът на FACTOR.BG

www.factor.bg
info@factor.bg
0896 738700
0899 878319

Интернет портал за печатни технологии.