Световна премиера на тристранния нож Granit на Muller Martini на 20-и март

1113
Световна премиера на тристранния нож Granit на Muller Martini на 20-и март

За да отбележи 40-ата годишнина на Muller Martini Австрия, Muller Martini Източна Европа ще проведе събитие с отворени врати на 20-и март от 11:00 до 17:00 часа в Раненсдорф, близо до Виена.

Под мотото „готови за пазара на бъдещето“ ще бъдат представени не само глобалното сервизно портфолио MMServices и новият консултационен център за използвани машини, но и новият тристранен книговезки нож Granit.

 

тристранния нож Granit на Müller Martini

Müller Martini ще проведе демонстрации на живо, които ще покажат гъвкавостта на напълно автоматизирания Granit, който впечатлява с постоянно високо качество на обрязването благодарение на иновативната технология SmartPress, независимо дали се използва в линии за книги с твърди или меки корици.

Патентованата технология SmartPress осигурява деликатна и контролирана процедура по прилагане на натиск, при която се отстранява всичкият въздух, попаднал между страниците, дори когато продуктът е с много страници. Това значи, че книгата може да бъде обрязана перфектно, което е ключът към постоянното високо качество на производството. Компаниите, които произвеждат книги могат значително да увеличат производителността на по-стара производствена линия, особено за относително къси тиражи, с цената на разумна инвестиция.

Концепция за управление по време на целия живот на системите

Освен световната премиер на Granit, Müller Martini ще представи глобалното сервизно портфолио MMServices. „Портфолиото оптимизира оперативните разходи и инвестициите, осигурява производителност, качество и добавена стойност, осигурява надеждна защита на инвестициите и увеличава рентабилността на машините,“ обясни Roland Henn, управителен директор на Müller Martini Източна Европа и домакин на събитието. „Нашите специалисти ще представят детайлна концепция за управление на машините през целия им жизнен цикъл,“ добави той.

Тъй като в Раненсдорф има нов консултационен център за използвани машини, посетителите на събитието могат да подберат идеи за собствения си машинен парк и да видят сами как използвано оборудване се обновява професионално от Müller Martini, от обикновено почистване до пълно обновяване, като целият процес е придружен от експертни съвети. На откриването на събитието, Henn ще разясни и новата организация на Müller Martini Източна Европа. „Ще покажем, че Müller Martini е дори още по-надежден партньор на потребителите си в Австрия и Източна Европа.“

Източник: пресинформация на Müller Martini
Превод: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.