Седми февруари, 2012 г. – Международен ден на дигиталната цветна проба!

1716

FACTOR.BG Ви кани на уникален уъркшоп от серията Epson Print Academy.

Издателства, дизайнери, рекламни агенции, рекламни отдели на големи фирми и, разбира се, печатници – всички, чийто бизнес е свързан с печат и са били нееднократно разочаровани от крайния резултат, ще получат полезна информация и решение на своите проблеми с коректната комуникация на цвета!

Без досадни презентации от по 60 слайда, без общи приказки, без отвлечени теории – ясно, просто и случващо се на практика, пред Вашите очи – това е концепцията на събитието. Екипът на FACTOR.BG – първият и единствен инсталатор на системи за цветна проба в България, сертифициран от FOGRA, с помощта на партньори от Epson и EFI (Electronics for Imaging), ще Ви запознае в рамките на 3-4 часа с всичко, което Ви е необходимо, за да внедрите на практика цветопробна система във Вашата фирма. Ще разберете колко достъпна е такава система, колко лесно и просто е да работите с нея, и ще се убедите лично, колко време и средства може да Ви спести!

Най-новите модели принтери от Epson, автоматизирани и ръчни спектрофотометри, от най-достъпния до най- комплексния софтуер за печат на цветна проба и сертифициране, иновативни решения, като отдалечена цветна проба (Remote Proofing), Computer-to-film и Computer-to-plate на база стандартен принтер Epson, който, освен всичко това, може да се ползва и за печат на фотография, FineArt, рекламна продукция и цветни проби – и това не е всичко, което ще можете да видите!

Специалните бонуси и промоционални оферти, валидни само за регистрираните участници в събитието, определено не са най-важното! Но определно ще са Ви от полза, ако е дошъл моментът да се избавите от несигурността и да инвестирате в система за дигитална цветна проба.

Постепенно в PrintGuide (www.printguide.info) и на сайта на FACTOR.BG ще разкриваме още детайли от програмата на събитието, освен това, ако вие искате да видите или тествате нещо, което представлява особен интерес за Вас, но не е обявено в програмата – пишете ни или се обадете, за да направим всичко възможно да се съобразим с интереса Ви.

За допълнителна информация и регистрации:
www.factor.bg
info@factor.bg
0896 738700
0899 878319

Интернет портал за печатни технологии.