Сертификация за 91% покритие на Pantone цветовете за етикетната машина Epson SurePress L-4533A/AW

1369
Сертификация за 91% покритие на Pantone цветовете за етикетната машина Epson SurePress L-4533A/AW

Дигиталната машина за етикети получи сертификация за възпроизвеждане на 91% от PANTONE Solid Coated Colors цветовете с делта E от 1.5 CIEDE2000. Epson SurePress L-4533A/AW е сертифициран за това ниво на възпроизвеждане на цветовете, когато печата на етикетна хартия Avery Primax 250TC/S692N/BG40W/BW6033B PS и с мастила Epson.

Epson SurePress L-4533A/AW

 

Цветовата гама на машината е толкова широка, че Epson регулярно използват XCMYK профил вместо актуалния стандарт в индустрията, GRACoL и SWOP профили, разработени за по-стари поколения цифрови машини, които печатат с шест цвята. L-4533 използва четирицветен работен процес, а RIP-а и машината автоматично дефинират оранжевото и зеленото и увеличават точността на възпроизвеждането на цвета. Разширената цветова гама позволява на машината да се справи с повече приложения като гъвкави опаковки със снимки.

Създадена за производители на етикети, Epson SurePress L-4533A/AW е лесна за употреба, шест или седем цветна мастиленоструйна машина за висококачествен печат на етикети в къси тиражи. Тя предлага изключително качество на отпечатъка и цвета, както и иновативни възможности.

Характеристики на Epson SurePress L-4533A/AW:

  • Висококачествени етикети – Epson MicroPiezo® инкджет технология с разширена цветова гама осигурява възпроизвеждането на допълнителните цветове и преливки, необходими за етикети и опаковки за престижните марки;
  • Лесна употреба – автоматизацията на печата позволява на един оператор да използва няколко машини едновременно;
  • Надеждност – всички компоненти са произведени от Epson и поддържани от сервиза на марката;
  • Гъвкавост по отношение на медиите – печат на готови материали за флексопечат на етикети, включително без покритие, гланцови хартии, фолио и винил;
  • Мастило с индустриално качество – устойчиво, на водна основа, с пигменти, базирани на смоли, устойчиво на износване и водоустойчиво на повечето материали.

Източник: epson.com
Текста написа: Мартин

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.