Сублимационния принтер Epson SureColor F6000 вече се доставя с безплатен WASATCH RIP

4657
Сублимационния принтер Epson SureColor F6000 вече се доставя с безплатен WASATCH RIP

Комбинацията от изключително добрата цена на принтера, високата му производителност, безплатният софтуер, конкурентните цени на мастило/хартия и пълната едногодишна гаранция превръщат Epson SureColor F6000 във вероятно най-достъпното и рентабилното решение за широкоформатен сублимационен печат в България.

От началото на месец юли, всички нови принтери Epson SureColor F6000 ще бъдат окомплектовани с пълнофункционален Wasatch RIP, комплект 4 литра мастило (CMYK x 1 литър), 2 рула сублимационна хартия Coldenhove JetCol (1 бр. HTR1000 и 1 бр. HTR3000) и едногодишна пълна гаранция, включително и на печатащата глава, без оглед на натоварването. Доставката до врата, инсталацията и обучението на оператор се извършват безплатно от FACTOR.BG

 

Epson SureColor F6000

По този начин японската фирма Epson очаква да подобри цялостната ефективност на системата за сублимация, доставяйки в един комплект всичко нужно на клиента за бързо навлизане в работата. Отпадането на нуждата от закупуване на допълнителен софтуер, тестването за евентуални несъвместимости, времето за профилиране – всичко това е огромно улеснение за потребители, които навлизат за пръв път в широкоформатния или сублимационния печат.

За взискателна работа, препоръчителен е трипасовият печат, докато за по-леки дизайни, двупасовият печат гарантира оптимално качество. Производителността на принтера е сериозна – 22 m2/час при трипасов печат, 30 m2/час при двупасов! 

 

Това са параметри, които трудно се постигат с много по-скъпи машини, докато Epson SureColor F6000, с безплатно включеният софтуер се превръща в най-евтиния широкоформатен сублимационен принтер в България.

Важно е, че достъпната му цена не е за сметка на по-скъпи консумативи, дори напротив – при използването на сублимационна хартия Coldenhove JetCol HTR1000 или Coldenhove JET-X и оригиналните мастила Epson UltraChrome DS, цената на квадратен метър печат (хартия + мастило) е конкурентна на всякакви сублимационни принтери, печатащи на произволни комбинации от корейски или европейски коатирани сублимационни хартии и мастила, и далеч по-ниска от случаите, когато се използва конкурентно OEM мастило и/или хартия.

Освен за текстилни приложения, поради малкия размер на капката, принтерът е подходящ и за печат на сублимационни трансфери, предназначени за взискателни твърди повърхности – от фото-чаши, плакети, награди, до плотове за маси, fast-food менюта, бели дъски, седмични/дневни графици, фотографии, врати за мебели, интериорни декорации, сградно обозначение, дори и външна реклама!

За оферти, допълнителна информация и безплатни демонстрации:

FACTOR.BG
0896 738700
info@factor.bg
www.factor.bg

Интернет портал за печатни технологии.