Тепеде България представи решения за ритейла

389
Тепеде България представи решения за ритейла

Доставчикът на печатно оборудване и медии Тепеде България представи различни технологии и материали за интериорни решения за хотели, заведения и магазини за бързооборотни стоки.

 

Това се случи по време на събитието OPEN DAY , организирано от Българска Асоциация за съвременна графика и печат. Този еднодневен интензивен семинар беше представено всичко, което трябва да знаете от творческия аспект по целия път до парите и цената на визуалния мърчандайзинг. 

 

 

Съдържанието беше разработено така, че да дава представа за постоянно развиващата се роля на печатните технологии и визуалния мърчандайзинг и тяхното значение във всяка успешна стратегия за търговия на дребно.

 

 

Акцентът в представянето на Тепеде България беше върху медии за вътрешна декорация и лесен монтаж върху витрини.

HP PVC FREE WALLPAPER – тапет на НР с лепилен слой, активиращ се с вода сертифициран за латексов печат.

MURAMOUR тапети с PVC покритие и различни структури – JAPON, SABLE, DUNE, LIN.

 

Easy Grip SB PET Optical Clear film 175 mic – кристално-прозрачен филм със силиконово лепило за бърз монтаж.

 

IRON FILM PET – PET филм с метален гръб за залепване върху магнитни повърхности.

 

RI-DOT MATT WHITE – PVC фолио с лепилен слой на точки (не са канали) за лесно залепване без да остава въздух. Ултра отстраняемо. 

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.