Тествайте новия EPSON SureColor S30610 с ваш файл, безплатно!

3461

FACTOR.BG, единственият официален дистрибутор на солвентните принтери на Epson, инсталира първия пристигнал SureColor принтер в демонстрационния си център и стартира тест-кампания за всички, които се интересуват от солвентен печат с отлично качество, добра производителност и ниска цена на оригиналните мастила.

Възможностите за тест са две:
– можете да посетите демонстрационния център на FACTOR.BG в Асеновград за да се запознаете на живо с принтера и екипа на фирмата. Необходимо е да се уговори ден и час за демонстрацията, за да е гарантирано, че ще бъде отделено толкова време за тестове и разговори, колкото е нужно.
– можете да изпратите тестов файл по e-mail, ftp или web услуга от сорта на Tranz.it. Файлът Ви ще отпечатан и доставен безплатно на посочен адрес в рамките на седмица.

Всички, които се включат в тест-кампанията ще получат преференциални цени в случай, че решат да закупят Epson SureColor S30610 в рамките на следващите 3 месеца.

EPSON SureColor S30610

Epson SureColor S30610 е специалната версия, предназначена за продажба само в страните от Източна Европа, като единствената разлика с модела S30600 е цената на мастилото и чиповете на касетите, които не позволяват те да се използват за принтери в останалата част на света. Тази диференциация на подхода към обезсиления български пазар е поредното доказателство (след излизането на фотопринтера EPSON L800), че японската компания се интересува от нуждите на своите клиенти, дори те да са част от относително малки и с по-скромни възможности пазари.

Цялостния подход към пазара при анонсирането на новия солвентен принтер е подчинен на идеята, че студията за печат  рекламните агенции се нуждаят от „работен кон“ който да свършва работата бързо и качествено, да струва малко, да се поддържа лесно, да е максимално безвреден за околната среда и здравето на операторите и, може би най-важното – да позволява на тези, които си го купят, да възвърнат инвестицията си максимално бързо.

Цената на оригиналните мастила е фактор, който често поставя хората, инвестирали в солвентни и еко-солвентни принтери, в позиция на безизходица:
– ако искат високо качество и безпроблемна работа, себестойността на продукцията им става твърде висока, заради високата цена на оригиналните мастила
– ако държат да запазят разходите си ниски, трябва да преминат на мастила-заместители, но по този начин обикновено губят гаранцията на принтерите си и жертват качеството на печата, а последното, в крайна сметка приравнява продукцията им на тази от супер-широкоформатните машини, където цените са толкова ниски, че единствения начин да се спечелят пари е да се печатат стотици или хиляди квадратни метри месечно, което с еко-солвентен принтер обикновено е невъзможно.

Epson SureColor S30610 струва малко, а оригиналните мастила за него са на цена, близка до тази на рефилните мастила от китайски производители. Себестойността на мастилото за 1 кв.м. печат на фотография с пълно покритие на площта и наситени цветове не надвишава 1.30 Евро без ДДС! Това са реални, производствени цени, базирани на тестовете, проведени от FACTOR.BG,  а не оферти от рекламни брошури, където често се премълчава, че за пробните разпечатки са използвани изображения с много ниска наситеност на цветовете – напр. т.н. Bike Image, които нямат нищо общо с изображенията, които ще се наложи да се печатат в реалното производство.

Можете да се включите в тест-кампанията, като се обадите на екипа на FACTOR.BG на тел. 0896 738700 или 0899 878319, или посетите www.factor.bg

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.