Тествайте, преди да купите!

1946

Уникално предложение за системи за цветна проба от FACTOR.BG

Перфектната система за цветна проба – Epson Stylus Pro 4900 (формат А2) и най-продавания софтуер за цветна проба в света – Efi Colorproof.
Несравнимо качество, достъпна цена, а сега – с възможност за персонален тест, във Вашето предпечатно студио или печатница! Без ангажименти!

Epson Stylus Pro 4900

FACTOR.BG доставя, инсталира и въвежда в експлоатация оборудването, Вие тествате „на живо“ удоволствието да разполагате с най-висок клас решение за дигитална цветна проба, в продължение на 2 седмици и, ако останете доволни (в което сме сигурни), плащате системата – при това на гарантирано най-ниската цена в България, и тя остава за Вас. Ако не сте доволни, връщате ни системата и плащате единствено за използваните консумативи (хартия и мастило) и за профилирането, ако изобщо се наложи такова. Без обяснения, уловки, скрити клаузи, обвързване или каквото и да е настояване от наша страна.

Правим тази стъпка, защото след всичките години работа и като студио за дизайн, и като печатница, и като консултант и доставчик на оборудване, ние най-после намерихме перфектното решение на безкрайните, повтарящи се проблеми във всяка печатница, рекламна агенция, prepress или дизайн студио:
– система, която да позволи на клиента, дизайнера, печатаря и мениджърите да знаят предварително, какъв ще е резултата
– система, която да премахне размиването на отговорността и прехвърлянето на топката
– система, която се въвежда в експлоатация за часове, а не за месеци
– система, която да се управлява елементарно, без да е нужно да си експерт
– система, която да е толкова достъпна, че да се изплаща само от 2-3 спасени от бракуване тиража
– система, която да е толкова достъпна, че да се изплаща само за няколко месеца единствено от спестените часове престой на печатните машини
– система, която да е толкова достъпна, че да се изплаща само за няколко месеца единствено от намалената макулатура, защото няма вече да има някой който да стои до печатаря и да го кара да „вдигне ЧЕРВЕНОТО“ или да „намали СИНЬОТО“, и при всяка такава корекция „на око“ да заминават 50-60 листа
– система, която да е толкова достъпна, че да се изплаща само от първите поръчки на 1-2 спечелени или задържани клиента
– система, която е толкова надеждна, че ще работи с години, без нужда от ремонти, ъпдейти и техници

Бихме искали да се убедите и Вие, да се докоснете до светлината на удобството, спокойствието и сигурността. Нищо, че е криза!

Разбира се, това предложение ни прави уязвими, ако Вие не играете коректно! Но ние вярваме, че честността и коректността все още съществуват и, че ще срещнем именно тях. Смятаме, че трябва да предложим сигурността на Вас, а ние да поемем риска, за да е ясно, че ние сме екип, за който интересите на клиента са най-важното! И то не само на думи!

Резервирайте своята система за цветна проба сега! В момента разполагаме само с пет комплекта!

Екипът на FACTOR.BG
Тел.: 0899 878319
E-mail: info@factor.bg
Web: www.factor.bg

FACTOR.BG е най-успешният партньор на Epson в LFP сегмента, в цялата история на марката в България! За 3 години сме инсталирали повече принтери Stlus Pro, отколкото всички останали фирми, продавали накога Epson, взети заедно, до момента!
FACTOR.BG е първият и единствен, официално сертифициран от FOGRA инсталатор на системи за дигитална цветна проба в България

Интернет портал за печатни технологии.