Тотем Груп вече е представител на немските шевни автомати Impulsa

1627
Тотем Груп вече е представител на немските шевни автомати Impulsa

Impulsa – 70 годишна традиция и немско качество.

 

Най-големият немски производител на шевни автомати и приспособления за дигиталната печатна индустрия Impulsa, влиза на българския пазар с ексклузивен дистрибутор Тотем Груп ЕООД.

 

Фирмата е пионерът в създаването на най-прецизно синхронизираните шевни станции. Спрямо изискванията на клиента Impulsa произвеждат машини с дължина на конвейера до 20 м и тегло на материала до 300 кг, което ги отличава от конкурентните им фирми.

 

Прикачането на PVC и силиконов кедер никога не е било по-лесно, благодарение на уникалните патентовани иновации от Impulsa – напълно автоматично рязане на кедера, втори надлъжен педал – позволяващ непрекъснат шев, без дори да докосвате машината. Всичко това спестява над 50% време!

Просто попитайте за комплексно решение на вашите нужди – Impulsa вече го има!

 

 

За контакти и запитвания:

Адрес: Русе,
ул. Търговска 3

тел: 082 595 255
мобилен: 0896 678 888,
Email: office@totem-group.eu

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.