Фактор БГ откри шоурум в София

438
Фактор БГ откри шоурум в София

Шоурум на Фактор БГ в София

Фактор България откриха новия специализиран шоурум съвместно с Epson. Адресът е София, бул. „Г.С.Раковски“ 72.

На партито се събраха едни от най-изявените български фотографи, колеги, партньори и приятели.

Всеки, който се интересува от принтерите на Epson вече може да посети шоурума, да види на живо как работят, да направи безплатни тестови разпечатки и да вземе информирано решение при избора на печатно оборудване и консумативи.

откриване шоурума на Фактор БГ

В момента на разположение са следните модели:

Epson SureLab D800 – фотографски DryLab от ново поколение, с удвоен производствен ресурс от 200 000 копия, с възможност за автоматично отпечатване и нарязване до краен размер на снимки и визитки.
Epson SureSolor F500 – настолен сублимационен принтер, с размер на печата от А4 до А3 от автоматично листоподаващо устройство и на ролка с ширина на хартията до 61 см. Принтерът е предназначен за най-различни бизнеси – от декоратори на сувенири и подаръци, до текстилни производители. Съчетава гъвкавост на форматите за печат, с висока скорост, пословичното качество на Epson и ниската себестойност на оригиналните мастила, в бутилки от 140 мл.
Epson SureColor P9500 – ново поколение устройство за професионален фотографски (и цветопробен) широкоформатен печат, с галерийно качество.

шоурум на Фактор бг в София

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.