Форум за рекламна фотография в дните на PrintCom в Пловдив

1574

FACTOR.BG, заедно с „Пловдивско Фотографско Средище” възнамеряват да възродят традицията за ежегоден форум на рекламната фотография – значимо в миналото събитие за фотографския живот в България.

Амбицията е това да бъде фотографска проява, създаваща среда за изграждане на критерии, за комуникация между автори, ползватели и почитатели.

За да се подчертае и затвърди връзката на рекламната фотография с графичния дизайн, предпечата, традиционния и дигиталния печат, е решено това ново начало да се постави в рамките на тазгодишното изложение за печатни коминикации PrintCom в Пловдив, от 15-ти до 18-ти май, в Палата 11 на Международния Панаир.

Така авторите, които са включени в изложбата, ще имат допълнително предимство да бъде представена тяхната Рекламна фотография в професионален вид там, където ще се съберат всички, които естествено се нуждаят от нея – дизайнери, рекламни агенции, печатници, бранд и маркетинг мениджъри.

От друга страна, ползвателите на рекламна фотография и изобщо почитателите на фотографското изкуство ще имат възможност да се запознаят лично, на едно място, с някои от най-добрите рекламни фотографи и тяхната работа.

Печатът ще бъде направен с най-висок клас широкоформатни принтери Epson, за да се гарантира най-точното съответствие в цветопредаването, тоналната  разработка и детайла.

 

Ще бъде отпечатан и каталог на изложбата, който ще бъде предоставен на всеки от авторите и ще бъде разпратен на водещи рекламни агенции и рекламодатели.

 

Допълнителна информация за часа на откриването, лекционната и дискусионна програма ще бъде представяна своевременно на www.factor.bg, както и на www.printguide.info .

Очакванията са да се получи истинско събитие, което в бъдеще ще носи престиж и ползи за всички, свързани по един или друг начин с рекламната фотография!

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.