Фотографска изложба „Бургас около мен“

1622

Изложбата ще се открие на 05.12.2013 г. в зала Георги Баев на Културен комплекс Морско казино от 18.00 часа.

Фотографска изложба

FACTOR.BG и ESSTETIC STUDIO канят всички желаещи фотографи – ентусиасти и професионалисти, които живеят и работят в Бургас и региона, да участват в третата обща изложба „Бургас около мен“.

Изложбата се организира с любезното съдействие на Община Бургас и Бургаско Фотографско Общество.

Темата на изложбата допуска участие на фотографии от всякъв вид – портрети, пейзажи, репортажи или каквото и да е друго – стига по някакъв начин изображението да разказва интересна за бургазлии история, да показва лична гледна точна към специфични или важни за Бургас места, хора или събития.

Събитието няма конкурсен характер, единствената селекция, която ще бъде направена от представители на БФО и организаторите, ще отсее само фотографиите, които не покриват техническите критерии за печат в размер А3+ (33/48 см), които не отговарят на темата на изложбата или които не са подходящи за показване пред аудитория от всички възрасти.

Всеки участник може да изпрати до три снимки, от които за участие в изложбата ще бъде избрана поне една, ако покрива изискванията. Идеята на организаторите е да участват максимален брой фотографи.

Срокът за изпращане на фотографиите е 24.11.2013 г.

Фотографиите от официалната селекция за изложбата ще бъдат отпечатани в Esstetic Studio на принтер Epson Stylus Pro 9900 с пигментни мастила UltraChrome HDR, на артистични медии Hahnemuehle – гаранция за най-високо възможно качество и дълготрайност на изображенията.

По време на откриването, на всеки участник в изложбата ще бъде връчено и по едно копие на фотографията му, попаднала в официалната селекция, което ще бъде отпечатано по същия начин, както и копието за изложбата, като знак на благодарност от страна на организаторите, за Вашата подкрепа. Тези копия няма да бъдат рамкирани или паспартирани.


Критерии за участие:
– фотографът да живее и работи в Бургас и региона;
– изображението да покрива технически критерии за отпечатване;
– фотографията да е по темата;
– да не съдържа обидни, неморални или дискриминационни послания;
– да е подходяща за представяне пред аудитория от всички възрасти.


Участниците могат да получат безплатна консултация относно подготовката на кадрите за печат от Естетик Студио – гр. Бургас, ул. Патриарх Евтимий 1, тел.: 0896 679 121.

За повече информация и регистрации: factor.bg/Burgas_exhib
Събитието във Фейсбук: www.facebook.com/events

Вижте още за Естетик Студио ООД
Изготвяне на сертифицирани цветни проби, висококачествен печат на фотохартия, FineArt медии и канава от Epson, Hahnemuhle, Katana и др., рамки, паспарту.

Вижте още за FACTOR.BG
EPSON – широкоформатни принтери, медии, мастила; Efi – софтуер за цветна проба; медии за дигитален FineArt печат Hahnemühle; професионални ink-jet фотохартии Katana; DiscProducer – робот за запис и печат върху CD/DVD; DTG текстилни принтери; Geo Knight професионални термопреси.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.