Хайделберг стартира видео конкурс

1717
Хайделберг стартира видео конкурс

Конкурсът е част от рекламната кампания „Speedmaster. Unbeatable.“ на Heidelberger, която започна през лятото на 2013 година.

• Конкурсът ще се проведе от 3 февруари до 13 април 2014 г. 
• Наградите включват предпазно устройство за печатна секция с изключителен дизайн

 

предпазно устройство за печатна секция с изключителен дизайн

Във видео състезанието, което тече под мотото „Бъди непобедим. Бъди Speedmaster“, печатниците могат да се включат от 3 февруари до 13 април 2014. Досега, в уебсайта на кампанията са публикувани близо 30 успешни истории на доволни клиенти, описващи техните успехи с печатни машини Speedmaster. Малки и средни предприятия, печатници от индустриален мащаб за комерсиален печат и печат на опаковки, както и мултимедийни доставчици на услуги от всички краища на света, имат думата. С течение на времето, на сайта ще бъдат добавяни и други интересни разкази на клиенти, описващи ненадминатото изпълнение на машините Speedmaster.

Високата оценка, която клиентите поставят на техните машини беше подсилена и от конкурса в Facebook, който стартира през октомври 2013, където участниците бяха призовани да довършат изречението „Моят Speedmaster е непобедим, защото …“ и им даде възможност да вземат участие в томболата за награди. Heidelberg избра Топ 10 от направените многобройни предложения. Печелившите цитати са публикувани на www.SpeedmasterUnbeatable.com.

Видео конкурсът на Heidelberg се провежда под мотото „Бъди непобедим. Бъди Speedmaster.“ Потребителите се приканват да представят видео клипове, показващи тях и техните печатни машини Speedmaster в действие. Във видео клипове с продължителност около три минути, клиентите могат да обяснят това, което прави тяхната Speedmaster непобедима. Подробно описание, формуляр за участие, както и примерен видеоклип могат да бъдат намерени на www.SpeedmasterUnbeatable.com.

Heidelberg ще отбележи десет клипа от всички участвали и ще ги публикува в специалната плейлиста „Unbeatable“ на YouTube канала на компанията, така че посетителите да могат да гласуват за своите фаворити, за да се определят победителите. Победителите ще бъдат обявени на 15 юли 2014. Първата награда е предпазно устройство за печатна секция с изключителен дизайн.

Репортаж от церемонията по връчване на наградата и клиентския профил на победителя ще бъде публикуван в предстоящото издание на списанието „Heidelberg News“. Втората награда е уникална картина, която, подобно на предпазното устройство за печатна секция, се базира на елементите на дизайна на кампанията „Speedmaster. Unbeatable.“. Третата награда е ценна писалка Montblanc. Нещо повече, всички участници ще получат две тениски с отпечатано лого на кампанията като благодарност за участието.

Снимка 1: Първата награда на видео конкурса „Бъди непобедим. Бъди Speedmaster“ е предпазно устройство за печатна секция с изключителен дизайн.*
* За по-старите модели, подобно предпазно устройство за печатна секция не е на разположение. В такъв случай, победителят ще получи алтернативно предпазно устройство. Конструкцията може да се различава малко от илюстрацията.

Източник: www.heidelberg.com
Преведе: Мария Шабанска

Интернет портал за печатни технологии.