Цялостно решение за агенции за интегриране на метализирани цветни ефекти в дизайните

879
Цялостно решение за агенции за интегриране на метализирани цветни ефекти в дизайните

Onyx ReferenceGuide™ представлява цялостно решение, което облекчава работния процес на рекламни и дизайн агенции при интегрирането на метализирани цветни ефекти в техните дизайни.

Onyx ReferenceGuide™

На практика възможностите са безкрайни. С това ново решение, процесът по печат и дизайн ще е по-лек и приятен, благодарение на вградените софтуерни решения. ReferenceGuide съдържа вградена палитра от 100 метализирани цвята, съставени благодарение на консултации с различни стайлинг експерти и рекламни агенции. ReferenceGuide работи с Epson® SureColor® SC-S70600 10-цветен принтер и поддържа Adobe® Photoshop®, InDesign®, Illustrator®, QuarkXPress® и CorelDraw®. ReferenceGuide Metallic Edition 2013 прави възможно автоматичното отпечатване на метализирани цветове с постоянен и предвидим резултат върху различни типове медии.

За дизайнери
ReferenceGuide е лесен за употреба. Дизайнерите могат да изберат цвета от вградената палитра цветове и да го добавят в библиотеката с цветове към работния файл. След това лесно и точно могат да се запълват обекти, слоеве или маски. Създаването на дизайни с метализирани цветове вече е наистина лесно! След като работата по файла приключи, просто се изпраща за печат към регистрирана ReferenceGuide печатница, която може да намерите на www.reference-guide.com.

За автори на графични знаци
С ReferenceGuide Вие можете лесно да печатате метализирани цветове върху различен тип медии. Нужно е просто да свалите коректния цветови профил, да импортирате Вашия файл в RIP софтуера, и да натиснете Print. Всички сертифицирани цветни профили можете да намерите на www.reference-guide.com.

Технически спецификации
The ReferenceGuide Metallic Edition 2013 съдържа:

  • Една напечатана цветова палитра
  • Цветови библиотеки за Adobe® Photoshop®, InDesign®, Illustrator®, QuarkXPress® и CorelDraw®
  • Специално разработени цветни профили за употреба със софтуерните пакети ONYX®
  • Съвместим RIP софтуер: ONYX® Thrive® print workflow software, ONYX® ProductionHouse®, ONYX® PosterShop® и ONYX® RIPCenter®
  • Поддържани принтери: ReferenceGuide поддържа Epson® SureColor® SC-S70600 10-цветен принтер

Наличност
ReferenceGuide Metallic Edition 2013 е наличен и може да се закупи от ГЕД. За повече информация и инструкции как да го купите, моля посетете www.gedbg.com

За ГЕД ООД
ГЕД ООД е семейна фирма с професионално управление, която предоставя широка гама от решения на своите клиенти.  ГЕД ООД се стреми да предлага иновативни и продуктивни технологии и продукти на компании, които са сред пазарни лидери в печатната индустрия. Личното и индивидуално отношение на ГЕД, към нейните клиенти гарантира, че предоставените услуги отговарят на специфичните нужди и потребности на всеки един тях. Част от предлаганите услуги са дистрибуция на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия, инсталация, гаранционна и следгаранционна поддръжка, както и дизайн и професионален предпечат. Пълното портфолио на фирмата можете да намерите на www.gedbg.com.
За повече информация за ГЕД ООД, следвайте GED ltd. в Twitter на @GEDcompany, следвайте YouTube канала GED Ltd. или харесайте Facebook страницата GED CORPORATE PAGE.

Интернет портал за печатни технологии.