Шестдесетият за България Epson SC-F2000, търси своя собственик

1295
Шестдесетият за България Epson SC-F2000, търси своя собственик

За да отбележим юбилея, от FACTOR.BG сме подготвили полезни подаръци!

 

Epson SC-F2000

 

Несъмнено най-продавания в България принтер за директен печат на тениски и всякакви други текстилни изделия е Epson SureColor F2000.

Този пазарен успех не е случаен, разбира се – машината се доказа с времето като един истински инструмент за печелене на нови пазари и доволни клиенти.

След 59 успешни инсталации, ние осъзнахме, че сме пропуснали кръглия, 50-и юбилей  и решихме, че е отлична идея да измислим нещо интересно за 60-ия!

Преценихме, че това, от което най-много се нуждае всеки нов собственик на такава машина, е да започне максимално бързо да възвръща вложените средства.

И понеже за да работи принтерът се харчат пари единствено за мастило и оптимизатор (е, и малко ел. енергия), решихме да спестим, за известно време, тези разходи на щастливия собственик на 60-ия принтер.

Освен стандартно включения пълен комплект касети от по 600 мл мастило за цвят и 2 касети по 600 мл бяло мастило, плюс 1 литър оптимизатор, ние ще добавим още:
– две касети с по 600 мл мастило (цвят по избор, вкл. бяло)
– 4 литра оптимизатор.

Стойността на тези подаръци е 1000 лв. с ДДС, надяваме се да спомогнат за един летящ старт на един нов бизнес!

Ако смятате, че достатъчно сте обмисляли покупката на Epson F2000 и той е правилния инструмент, за развитие на бизнеса ви, обадете ни се сега – 60-ти може да бъде само един! 🙂

Принтерът е наличен на склад и готов за незабавна доставка – остава само да напишем име и адрес!

За повече информация, демонстрация и поръчки:

FACTOR.BG
Иван Дамянов – специалист текстилен печат
Тел.: 0896 738 700
E-mail: marketing@factor.bg
www.factor.bg

Интернет портал за печатни технологии.