Щандът на FACTOR.BG на COPIS – фокус върху иновациите и гарантирано най-ниски цени.

2220
Щандът на FACTOR.BG на COPIS – фокус върху иновациите и гарантирано най-ниски цени.
Spread the love

Работещи принтери от всякакъв вид, на разположение за тестов печат, голямо разнообразие от медии за печат, сувенири, подаръци, трансферни материали.

Най-големият щанд на предстоящото изложение COPI’S ще бъде изпълнен с най-интересното от портфолиото на FACTOR.BG:

От EPSON:
– Най-новите солвентни принтери – Epson SureColor S40610, S80610
Най-високо качество на печат, двугодишна гаранция, най-изгодни цени за качествени оригинални мастила, гарантирано най-добра цена в съответния клас принтери. Политиката на Epson е да се предложат възможно най-изгодни условия за фирми, които за пръв път купуват солвентен принтер, както и за тези, които вече имат негативен опит с нискокачествени „клонинги“. Приоритетен сервиз и обучение на оператори на професионално ниво са само част от инструментите, предвидени да улеснят навлизането на пазара на тези фирми.

– Сублимационни широкоформатни принтери – Epson SureColor F6000/6200, F7200, F9200
Скорост, надеждност, качество и най-изгодни цени на сублимационни мастила и хартии, при изключтелно изгодна цена на първоначалната инвестиция. FACTOR.BG вече има своите сериозни клиенти на този пазар, инвестирали няколкократно и последователно в принтери от тази серия, заради доказаните им в натоварена работна среда качества. Независимо от бюджета, FACTOR.BG може да предложи решение за професионален/индустриален сублимационен печат, което гарантира най-ниски разходи на експлоатация и най-ниска цена на квадратен метър отпечатана продукция. В комбинация с термопресите и каландрите TRANSMATIC, клиентите на FACTOR.BG получават цялостни решения, позволяващи конкурентноспособност на международно ниво.

– Принтер за директен печат върху текстил Epson SureColor F2000
С над 30 инсталации в България, беспорно това е най-продаваният принтер за дигитален директен текстилен печат в България. Видимо по-достъпен от сравнимите по качество и производителност конкурентни предложения, с отлична цена на консумативите и най-високи постижения по отношение на цвят, издръжливост на пране, изтриване и т.н. В комбинация с експертизата на FACTOR.BG на този пазар, натрупана от опита с над 80 инсталирани DTG машини общо, този принтер е естествен избор на всеки, решил да добави в портфолиото си текстилния печат.

– Новите фотографски широкоформатни принтери Epson SureColor P9000
Възможно най-високото качество на печат в света – ако има нещо, което дори конкурентите на Epson не оспорват, това е пълната доминация на марката във фотографския, FineArt, Computer-to-Film и цветопробния (proofing) сегменти. Машините от тази серия работят там, където са най-високите изисквания за цветно пространство, стабилност, предвидимост, дълготрайност и повторяемост на резултатите. FACTOR.BG си остана единствената фирма в България, сертифицирана някога от FOGRA, като инсталатор на дигитални системи за цветни проби.

– Най-новия високопроизводителен универсален/фото принтер Epson SureColor P20000 – най-бързият принтер с мастила на водна база
Когато качеството на печат не търпи компромиси, но скоростта е не по-малко важна, тогава изборът е между Epson SC-P10000 и Epson SC-P20000 и размерът е решаващ!

– Фотографска машина Epson SureLab D700
Макар фотопритнерите Epson L-серия да се превърнаха в неотменим помощник във почти всяко фотостудио, понякога се налага да се работи с наистина професионална техника. Тогава Epson SureLab D700 се представя в пълния си блясък – бърз, изключително надежден и безпроблемен, рентабилен (само 16 стотинки себестойност с ДДС за оригинално мастило и хартия Epson, за снимка 10/15). Сериозна машина, безпроблемно заместваща всеки химически минилаб, на несравнимо по-ниска цена на инвестицията и несравнимо по-лесно обслужване.

– CAD/POS/GIS мултифункционални широкоформатни устройства (скенер/принтер/копир) Epson SureColor T-серия
Създадени за архитектурни бюра, дизайнери, CAD проектанти, отдели за маркетинг и копирни центрове. Най-бързи в своя клас, идеални за чертежи, визуализации, карти, постери и снимки, с пигментни водоустойчиви мастила, ниска себестойност, матово и фото-черно, наситени цветове върху обикновена хартия, перфектно качество върху фотохартия, печат на картон с дебелина до 1.5 мм, както и върху тапети и канава за картини, печат на лист или ролка, две ролки с автоматична смяна на медията, широкоформатен скенер, копиране и сканиране без компютър, вътрешен твърд диск, PS опция, отдалечен контрол…

– обновената L-серия фото-принтери с най-ниска цена на мастило за снимка 10/15 – само 5 ст. с ДДС!
Тези принтери са толкова популярни, че нямат нужда от представяне. Важна новост са значително по-изгодните им цени!
 
Oт FOREVER:
– Революционният материал Forever SoftFlex (No Cut), който се предлага в множество цветове, включително металикови и неонови. Отпада необходимостта от рязане на плотер и досадното и времеемко почистване на излишното фолио (белене). Достатъчни са обикновен лазерен принтер (дори черно-бял) и термопреса.

inline_861_/images/2016/09/banner_tshirts_x3_colours_gold_pink_en_690x265px_4i50.png

 

inline_399_/images/2016/09/fsnc_new_colours_may16_1_ky91.png


– Революционният материал Forever MultiTrans Silver/Gold, който позволява персоналзиране и декориране на цветни чаши, награди и разнообразни твърди повърхности. Достатъчни са обикновен лазерен принтер (дори черно-бял) и термопреса.

inline_92_/images/2016/09/banner_all_muggs_ldvx.png

inline_618_/images/2016/09/other_products_tkty.png
 

inline_772_/images/2016/09/printers_en_6ii6.png

– Разнообразни термо-трансферни материали за инк-джет, лазерни, сублимационни и солвентни принтери, дори и за Indigo машини.
– Най-евтината термотрансферна хартия за лазерни принтери, за печат върху светъл текстил – Forever Classic + Universal – само 30 ст. за А4 и 59 ст. за А3 (без ДДС, при покупка на пакет 100 листа).
 
От KATANA:
– нова икономична двустранна гланцова фото-хартия
– нова матова двустранна фото-хартия
– нови ширини ролки (255мм и 305мм) от KATANA Gloss 255, Luster 255 и Luster 200, удобни за печат фото-книги
– самозалепваща фотохартия на различни ширини
– филми за печат на цветоотделки за сито и офсет, за щанци
 
От BN International:
– 12 вида тапети за солвентен и латексов печат, на хартиена основа, с PVC покритие
– 2 вида еко-тапети за солвентен и латексто печат, основа нетъкан текстил, акрилно покритие
– канава за солвентен печат ALASKA
– цени без конкуренция
 
От ADVENTA:
– Сувенири за моментална персонализация със снимка
 
От OPUS:
– подвързващи системи за твърди корици и за фото-блокчета
– биговачки, гилотина, преси за топъл печат, ламинатори
 
От ChromaLuxe:
– Материали и заготовки за сублимация – сувенири и фотоподаръци, листов материал FRP, MDF, HDF, Алиминий (Прозрачен/Бял, Гланц/Сатен/Мат)
– Мебелни плоскости, плотове за маси, защитни/декоративни панели за кухня, баня и сауна – с фабрично покритие за сублимационен трансфер, дълготрайни, красиви, устойчиви на надраскване, почистващи препарати и влага.
 
Разпределено по браншове, следват някои от най-интересните технологии, които ще бъдат представени:
 
Фотографски бизнес:
– най-популярните фотографски принтери за икономичен печат – Epson L-серия
– фотографските инк-джет хартии KATANA – без конкуренция като цена, качество, разнообразие на складови наличности
– професионална „суха“ фотографска машина – Epson SureLab D700, множество хартии за нея
– системи OPUS за изработка на фотокниги, сватбени, абитуриентски и детски фотоалбуми, портфолиа, каталози, менюта, дипломни работи, книги по поръчка, подвързване на долкументи
– сублимационни гел-системи Sawgrass Virtuoso, безпроблемни за експлоатация, икономични и с пълна гаранция от 2 години – без аналог на пазара
– сублимационни сувенири и фотоподаръци ChromaLuxe
– фотосувенири и подаръци за моментална персонализация със снимка ADVENTA, 100% произведени в Англия
– сублимационни фото-чаши с покритие DURAGLAZE, издържащи без проблем над 2000 цикъла в миялна машина. Произведени в Англия.
 
Копирни центрове, дигитални печатници, рекламни агенции: 
– мултифункционални широкоформатни скенери/.принтери/копири Epson SureColor T-серия 
– системи OPUS за подвързване с твърда корица и персонализация, идеални за фотоалбуми, менюта, офисна документация, дипломни работи, книги по поръчка. Пълна и частична персонализация със снимка, приставки и самостоятелни машини за топъл/голд печат, биговачки, гилотини, ламинатори.
– принтери за печат на интериорни и рекламни декорации, външна реклама, фотография, текстил, дори цветоотделки за ситопечат 
– персонални и рекламни сувенири ChromaLuxe и Adventa – от ключодържатели и магнити, до фотопанели и часовници
– изключителната иновация в трансферния печат – NoCut технологията от Forever. Soft-flex NoCut, включително неонови, металик и глитерни цветове – вместо да режете надписи на плотер и даги белите с часове. Multitrans NoCut – за трансфер на свебърни и златни надписи върху чаши и всякакви твърди артикули. LaserDark NoCut – за пълноцветни трансфери върху тъмен текстил, без изрязване на дизайна по контур!
– термопреси Transmatic и GeoKnight – когато искате да свършите работа качествено
– най-голямата колекция от тапети за дигитален печат в България, с най-изгодните цени, произведени в Холандия – DigiFort и DigiGreen
– изключителен набор от медии за печат с мастила на водна база
– принтери OKI с бял тонер, за термотрансфери върху тъмен текстил, вкл. полиестерен
– различни технологии за трансферен и директен печат върху текстил, включително бестселъра Epson SureColor F2000
 
Офсетови печатници:
– принтери Epson за рентабилен печат на къси серии постери и календари, монтажни проби
– сертифицирани системи за цветна проба, струващи по-малко от цената на един бракуван тираж
– принтери, мастила, софтуер и филми за печат на цветоотделки
 
Ситопечатни ателиета:
– принтери, мастила, софтуер и филми за печат на цветоотделки за сито – решение на проблема с изчезването на експонаторите за филми, заради подмяната им с модерни CTP системи. 
– трансферни материали FOREVER, за разширяване на възможностите за печат на къси серии и единични бройки, както и за добавяне на специални ефекти – глитер, металик, флок, неон и т.н.
– принтери за директен печат върху текстил Epson SureColor F2000 
 
Печатници за текстил и сублимация, производители на текстилни изделия, дизайнери:
– сублимационни принтери Epson SureColor F6000/62000, F7200, F9200 – без конкуренция като цени на машините, себестойност на мастилото и скорост на печат в техния клас. 
– принтери за директен печат върху тъмен и светъл памучен текстил Epson SureColor F2000
– термотрансферни технологии за декорация на текстилни изделия
 
Интериорни дизайнери:
– уникална колекция от фотографски и артистични медии за печат на фотография, репродукция, графика и CG Art.
– най-голямата колекция от тапети за дигитален печат в България, с най-изгодните цени, произведени в Холандия – DigiFort и DigiGreen
– различни видове канава за пигментен и солвентен печат
– принтери за печат на интериорни декорации на най-ниски цени и с перфектно качество.

Повече информация можете да потърсите на FACTOR.BG

Биографична информация