500 безплатни теста на Epson SP7900 и SP9900, с формат до А2, на Premium Photo Paper

2188
Spread the love
Тествайте безплатно най-качествения пиезо инк-джет печат в света – Epson Stylus Pro 7900 и Epson Stylus Pro 9900
Целта на кампанията на FACTOR.BG e да запознае, колкото се можепо-широк кръг специалисти и любители в областите дизайн, фотография,предпечат, печат, реклама, изобразителни изкуства, интериорен дизайн иCG Art с възможностите на последното поколение технологии от EPSON.Уверени сме, че само личният опит и директният контакт с изображенията,отпечатани с новите принтери от серията 900 – Stylus Pro 7900 и StylusPro 9900 могат да създадат вярната и пълна представа за реалнитевъзможности, които предлага тази техника. Сигурни сме, че и в тозислучай EPSON ще удържи на обещанието си да надмине Вашите представи!

За да изпратите файл за печат е необходимо само да се регистрирате насайта на Фактор България ЕООД – www.factor.bg, на специалнатастраница, посветена на кампанията, във формата за регистрация (ще бъдедостъпна от 1 май 2009 г.) На същата дата ще бъде публикуван и списък снаши клиенти, закупили такова оборудване и желаещи да се включат вкампанията. Изборът дали да изпратите/ъплоудвате файла си при нас илида посетите директно някой от нашите колеги остава за Вас – и в дватаслучая няма да заплатите нищо, за удоволствието да получите разпечаткавъв формат А2, на оригинална Epson Premium Photo медия.

Ако изпратите файл за печат на демо-машините на FACTOR.BG, ще получитеВашата разпечатка по куриер (доставката е за Ваша сметка), на посоченот Вас адрес, където и да е в България, в срок до 2 седмици. Файлът Вище бъде проверен и ако забележим явен проблем, ще се свържем с Вас зауточнение.

Разбира се, ние не можем да знаем как файлът е изглеждал на Вашиямонитор, затова е добра идея да разгледате нещата за последно накалибриран монитор, за да не останете изненадани от резултата.

Не забравяйте и, че ако сега поръчате EPSON Stylus Pro7900 за 3420 Евробез ДДС или EPSON Stylus Pro9900 за 6000 Евро без ДДС, ние ще Виподарим SpectroProofer!
Ако пък поръчате Epson Stylus Pro4880, ще получете безплатен готоворешение за цветна проба от Efi – Colorproof!

За повече информация:
www.factor.bg
500@factor.bg
0899 878319
Георги Чакъров 

Биографична информация