500 безплатни теста на Epson SP7900 и SP9900, с формат до А2, на Premium Photo Paper

2319

Тествайте безплатно най-качествения пиезо инк-джет печат в света – Epson Stylus Pro 7900 и Epson Stylus Pro 9900

Целта на кампанията на FACTOR.BG e да запознае, колкото се може по-широк кръг специалисти и любители в областите дизайн, фотография, предпечат, печат, реклама, изобразителни изкуства, интериорен дизайн и CG Art с възможностите на последното поколение технологии от EPSON. Уверени сме, че само личният опит и директният контакт с изображенията, отпечатани с новите принтери от серията 900 – Stylus Pro 7900 и Stylus Pro 9900 могат да създадат вярната и пълна представа за реалните възможности, които предлага тази техника. Сигурни сме, че и в този случай EPSON ще удържи на обещанието си да надмине Вашите представи!

За да изпратите файл за печат е необходимо само да се регистрирате на сайта на Фактор България ЕООД – www.factor.bg, на специалната страница, посветена на кампанията, във формата за регистрация (ще бъде достъпна от 1 май 2009 г.) На същата дата ще бъде публикуван и списък с наши клиенти, закупили такова оборудване и желаещи да се включат в кампанията. Изборът дали да изпратите/ъплоудвате файла си при нас или да посетите директно някой от нашите колеги остава за Вас – и в двата случая няма да заплатите нищо, за удоволствието да получите разпечатка във формат А2, на оригинална Epson Premium Photo медия.

Ако изпратите файл за печат на демо-машините на FACTOR.BG, ще получите Вашата разпечатка по куриер (доставката е за Ваша сметка), на посочен от Вас адрес, където и да е в България, в срок до 2 седмици. Файлът Ви ще бъде проверен и ако забележим явен проблем, ще се свържем с Вас за уточнение.

Разбира се, ние не можем да знаем как файлът е изглеждал на Вашия монитор, затова е добра идея да разгледате нещата за последно на калибриран монитор, за да не останете изненадани от резултата.

Не забравяйте и, че ако сега поръчате EPSON Stylus Pro7900 за 3420 Евро без ДДС или EPSON Stylus Pro9900 за 6000 Евро без ДДС, ние ще Ви подарим SpectroProofer!
Ако пък поръчате Epson Stylus Pro4880, ще получете безплатен готово решение за цветна проба от Efi – Colorproof!

За повече информация:
www.factor.bg
500@factor.bg
0899 878319
Георги Чакъров 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.