500 лв. повече приходи от събитие, с Epson SureLab D700 + Event Print

903
500 лв. повече приходи от събитие, с Epson SureLab D700 + Event Print
Spread the love

Увеличете значително приходите си и създайте приятни емоции на гостите на събитието!

Фотографите, снимащи фирмени и частни събития, обикновено са доста натоварени по време на ангажимента, затова предпочитат да не предлагат експресни снимки. Така те пропускат една отлична възможност за увеличване на печалбата си – естественото желание на участниците в събитието да се снимат и да получат своя снимка за спомен.

Организаторите на такива събития пък, дори не са наясно, че съществува такава възможност за допълнителен приход или за осигуряване на повече приятни емоции за гостите.

FACTOR.BG предлага елегантно решение на този проблем – EPSON SureLab D700 + Event Print. 
Докато Вие сте заети с организацията (ако сте организатор) или с търсенето на уникалните кадри и емоционалните моменти от събитието (ако сте фотограф), Ваш асистент, оборудван с рутер, лаптоп, принтер Epson SureLab D700 и софтуер Event Print, може да удвои приходите Ви от ангажимента.  

 

На снимката: софтуер Event Print

Има два основни бизнес-модела:
1.  Безплатно за гостите (спонсорирано) – организаторът на събитието (или спонсор) поема цената за отпечатване на даден брой снимки, безплатно за гостите, или ги включва в цената на билета. Гостите свалят приложението Event Print App, свързват се с Wi-Fi мрежата на Вашия рутер, снимат се или избират предишни свои снимки и ги изпращат за отпечатване – всичко това с няколко клика! Приложението им дава уникален номер, с който да получат снимките си от Вашия асистент. Неговата задача е да зарежда консумативи и да предава снимките. Системата приема, подрежда в папки и отпечатва снимките, до достигане на уточнените лимити за снимки на гост и максимален брой снимки за събитието, поети от спонсора.

2. Всеки гост заплаща снимките си – това е по-интересен модел, защото така домакините на събитието не се налага да плащат нищо над уговорената с за организацията сума или над сумата за фотографската услуга, а Вие можете да продавате моментални снимки на гостите, със сериозна печалба. Естествено, домакините на събитието трябва да са уведомени предварително, а не да се натрапва услугата на техните гости, но естеството на целия процес е такова, че гостите сами решават дали да си отпечат снимки (и да платят) или не.

Всичко е същото, както при горния модел, с разликата, че системата е настроена да не печата автоматично, а да приема снимките на гостите, да ги подрежда в папки, отговарящи на номерата, получени от гостите при изпращането на картинките, и да чака Вашият асистент да потвърди, че конкретният гост е платил и снимките му могат да се печатат. Заедно с номера, гостът получава и съобщение за дължимата сума, още при изпращането на снимките – така всичко е ясно и открито.

С помощта на нашата система, Вие се освобождавате от грижата да снимате гостите, както и да подбирате снимките, които са се получили най-добре, не си губите времето в съгласувания, а оставяте всичко на гостите – почти всеки от тях има телефон с прилична камера и почти всеки обича да си прави селфита или да се снима с приятели. Вашият асистент просто приема плащанията и разрешава отпечатването.  Една фирмено парти или сватба събират често доста над 100 човека, ако 50 от тях изпратят за печат по 5-10 снимки и Вашата цена е 1-2 лв./снимка, това са средно 500 лева в плюс към основното Ви заплащане. 

Системата може да се настройва изцяло по Ваше желания, включително цени, размери, фонове, рамки и т.н. В момента интерфейсът се превежда на български и съвсем скоро използването му от българи ще бъде още по-интуитивно и приятно.

Системата е подходяща за следните бизнеси, без да изчерпваме всички възможности, разбира се:

– фотографи, снимащи събития, сватби, партита, работещи на различни атракциони – дискотеки, клубове, кораби, луна-паркове, фестивали, циркове, заведения с програма, туристически забележителности,
– собственици на всякакви бизнеси, свързани със забавления и атракции, курортни хотели и ресторанти, плажни барове и дискотеки
– фирми, занимаващи се с организация на събития, тийм-билдинги, обучения, семинари, конгреси, частни партита, фестивали и концерти.
– музеи и туристически забележителности, където има висока посещаемост и хората обичат да се снимат за спомен

Обадете се на екипа на FACTOR.BG за допълнителна информация или уговорка за демонстрация. Ще се радваме да ви покажем персонално как работи системата и да отговорим на вашите въпроси.

Цените, на които се предлага системата до края на месец април, са с 20% по-ниски от стандартните – възползвайте се от възможността да предложите модерни услуги на клиентите си и да увеличите печалбите за вашия бизнес!

Повече информация за Epson SureLab D700 и Event Print:

factor.bg/category
factor.bg/news

Биографична информация