ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD

880
ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD

Анталис даде началото на второто издание на първия международен конкурс, посветен на персонализирания интериорен дизайн.

 

Анталис, eвропейски водещ дистрибутор на хартия, материали за опаковане и продукти за широкоформатен печат за професионалисти затвърждава позицията си на пазара за интериорен дизайн, като обявява изданието през 2019 г. на конкурса Antalis Interior Design Award. Конкурсът ще представи уникални и персонализирани пространства, проектирани от надарени творци по целия свят.

Първото издание на Antalis Interior Design през 2017г. бе успех с близо 350 проекта, подадени от 29 държави, 40 000 посетители на уебсайта на Antalis Interior Design Award и впечатляващо отразяване както в медиите, така и в социалните мрежи.

От 1 октомври до 31 януари 2020 г. интериорни дизайнери, архитекти, печатници, собственици на марки и училища по дизайн могат да представят най-добрите си проекти, включвайки поне един продукт от каталога на медии за интериорен дизайн на Анталис.
Жури от доказани дизайнери ще определи най-креативните и квалифицирани проекти.

Antalis Interior Design Award: престижното жури се състои от

 • ACCOR: Fernand Benmouffek, Design Director – France
 • FESPA: Graeme Richardson-Locke, Technical support manager – UK
 • HP: Paula Caramasu, EMEA Marketing Manager – Spain
 • IWG GROUP: Christophe Burckart, Country Manager France & Monaco – France
 • PECLERS: Karin Schmitz, Business Development Director – Germany, Austria, Switzerland
 • SAGUEZ PARTNERS: Yann Mignot, Design Director Associate – France
 • ANTALIS: Agnes Lafarge, International Marketing Manager Visual Communication

 

 • Antalis Interior Design Award ще търси оригиналност и изобретателност

Antalis Interior Design Award отново се стреми да бъде идеалната платформа за насърчаване на въображението, изобретателността и художествената изява чрез визионерски и умели проекти на творци от цяла Европа и извън нея. Конкурсът насърчава всички участници да се оставят на своите артистични усещания и да следват мотото «Просто отпечатайте въображението си».

 • Завършени проекти

Конкурсът ще награди най-добрите завършени или изпълнени проекти от 2018 г. Професионалистите могат да се състезават в една или няколко от следните пет категории: Хотелиерство, Търговия на дребно, Офис, Дом и Обществена сграда.

 • 3D проекти

За професионалисти и дизайнерски училища, които нямат завършен или настоящ проект, Анталис предлага възможност да представят таланта си, като изработят 3D дизайн на работни пространства, използвайки решения от каталога на медии за интериорен дизайн на Анталис.
Най-добрият проект ще получи награда от 2500 евро!

 • Награда на публиката

Специална награда ще бъде присъдена на участника, чийто проект спечели сърцето на обществеността и получи най-много „харесвания“ на уебсайта на Antalis Interior Design Award.

 • Награда за текстили и фолия за архитектурен дизайн.

Тъй като Анталис се стреми да насърчи креативността, използвайки различни продукти, тази година добавя добави две нови категории: наградите за текстили и за фолиа за архитектурен дизайн. Кандидатите, използващи текстили и/или фолиа за архитектурен дизайн на Анталис в своите проекти, могат също да се състезават за едната или двете награди.

 

За Xavier Jouvet, директор Маркитенг и Покупки Анталис Интернешънъл: „След успеха на първото издание на Antalis Interior Design, ние искаме да продължим да изграждаме перфектна платформа, която да подкрепя професионалисти в областта на интериорния дизайн в Европа и не само, предлагайки им нашия опит в областта на визуалната комуникация, като същевременно насърчава тяхната креативност и визия чрез техните отличителни проекти. Този конкурс дава възможност на дизайнерите да разширят границите на креативността си, като същевременно се възползват от съществена медийна популярност, и така да подобрят своите цели и да се утвърдят като вдъхновение за другите. Разнообразието и адаптивността на продуктите на Анталис и по-специално на гамата Coala са перфектният отговор за уникалните нужди на творците, които непрекъснато интегрират новите тенденции в своите проекти. „

Победители в 9 категории ще бъдат обявени през март 2020 г. на FESPA в Мадрид. Те ще се възползват от широко медийно отразяване в Antalis Award Gallery, в социалните медии и сайтовете на Анталис.

Бърза и лесна регистрация
Всички проекти могат да бъдат изпращани онлайн на www.AntalisInteriorDesignAward.com от 1 октомври до 31 януари 2020 г. Всички одобрение проекти ще се появят в галерията на конкурса, като предлагат поле за изява за участниците до приключване на конкурса. Antalis Award Gallery

За Анталис
Анталис (Euronext Paris: ANTA) е лидер в B2B дистрибуцията на хартии (номер 1 в целия свят извън САЩ) и промишлените опаковки, и номер две в разпространението на медиите за визуална комуникация в Европа. През 2018 г. групата отчита продажби в размер на 2,3 милиарда евро и е назначила 5200 души, обслужващи над 120 000 клиенти, компании и печатници в 41 държави. Чрез своите 115 дистрибуторски центъра Анталис извършва около 12 000 доставки на ден по целия свят и е разпределил 1,3 милиона тона хартия през 2018 година.

Тел. 070017766
sales@antalis.bg
www.antalis.bg

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.