DIGITAL T-SHIRT EVENT с успешно ревю и щастливи победители

2597
DIGITAL T-SHIRT EVENT с успешно ревю и щастливи победители

Организираното от Фактор.бг събитие – демонстрации, digital-fashion ревю и обявяване на победителите в конкурса приключи.

На едно място се събраха дизайнери, фотографи и рекламни агенции на 31 юли в IEC (Интер Експо Център), за да бъдат демонстрирани на живо възможностите на принтерите за директен печат върху текстилни изделия Epson SureColor F2000. Домакинът Фактор.бг раздаде 1 награда от 1 000лв. и 10 поощрителни награди, всяка по 100лв.

 

dshirt3_ra4j

 

Ревюто показа, че дизайнерите, които познават технологията за декорация на облекла могат смело да разчупят стереотипите и да създават уникални и много атрактивни дизайни. Разбира се, присъстваха и много гости, които се занимават с печат и текстил професионално. За тях на живо беше направена демонстрация на различни технологии:

 

004_0488_volen_evtimov_0oa8

 

– директен печат с Epson SureColor F2000,

– сублимационен печат върху фланелки от performance-полиестер с популярните гел-принтери Ricoh SubliJet-R,

– термотрансферен печат върху светли памучни фланелки с гел-принтер Ricoh ChromaBlast-R,

– термотрансферен печат с лазерни принтери и трансферни хартии FOREVER,

– NO-CUT системата за термотрансферен печат върху светли и тъмни памучни и полиестерни облекла, без предварително обрязване на изображенията по контур, базирана на LED принтерите OKI с бял тонер и NO-CUT хартиите на FOREVER.

 

007_0523_volen_evtimov_67ij

 

Разбира се, най-атрактивни бяха моделите в ревюто, които участваха и във фотосесия с отпечатаните модели от конкурса.

 

 018_0676_volen_evtimov_6lk5

 

Вижте всички снимки от събитието в нашата галерия.

Вижте и сайта на фотографа Волен Евтимов, на когото благодарим, че засне най-добрите моменти от събитието.

 

020_0693_volen_evtimov_36ik

 

001_0473_volen_evtimov_op0k

А това са подаръците, които получиха всички гости – бели тениски в текстилни торбички, подготвени по размер за всеки с предварителна регистрация. С този чудесен подарък, за който благодарим на Фактор.бг. 

dessy_378a 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.