Epson излиза на пазара със солвентен принтер Stylus Pro GS6000

3065
Epson излиза на пазара със солвентен принтер Stylus Pro GS6000
Spread the love

Компанията Epson представи Epson Stylus Pro GS6000 – широкоформатен принтер на основата на солвентни мастила, ориентиран за печат на рекламни материали, табели, и др. както за помещения така и за външни условия.
Epson Stylus Pro GS6000 има ширина 64 инча и 8-цветна система замастила, благодарение на което могат да се печататизображения с високо качество, плътност и стабилност. GS6000 осигуряваудобство в работата – оператора може бързо да превключи междуразлични носители, което е особено удобно ако принтера се използваедновременно за печатна материали от няколко вида.

inline_745_http://prepressbg.com/images/Epson_Stylus_Pro_GS6000.jpg

Epson StylusPro GS6000 използва новите солвентни мастила Epson UltraChromeGS. Комплектът включва 8 цвята (C,M,Y,K,LC,LM,+ O,G) вкасети с капацитет 950 мл. Широката цветова гама с акцент къмнай-често изплзваните цветове прави Epson Stylus Pro GS6000 оптималенпринтер за брандиране.

Функционирането на принтера не се нуждае от допълнителнавентилация, за това той може да бъде поставен на произволно място,удобно от гледна точка на бизнеса. При разработката на Epson Stylus ProGS6000 особено внимание е било отделено на съкращаване на времето заежедневно експлоатационно обслужване, благодарение на което принтераможе да изпълни повече задания за един ден.

Epson Stylus Pro GS6000 има резолюция на печат 1440×1440 точки на инч иразмер на капките 3,7 пиколитра. Pro GS6000 използваоригиналните технологиина Epson – печата с капки с променлив размер и технологията зарастеризиране MicroWeave. Принтерът може да печата със скорост 25,3 м2вчас. Epson Stylus Pro GS6000 разполага синтерфейсите Giga-Ethernet или USB2.0.

Отпечатаните на Epson Stylus Pro GS6000 изображения могат да сеизползват на открито под въздействието на вода и ултравиолет в течениена 1година и половина – без ламинация. Все пак отпечатаните неща могат дасе ламинират за изпозване в сфери с по-интензивномеханично въздействие, триене и др. Epson Stylus Pro GS6000 поддържарола с тежест до 30 кг и има автоматиченприемник на хартия, което прави работата с носители отвсякакъв тип лесна – в буквален смисъл на думата. Също така новияпринтер ще се поддържа от всички основни производители на RIP.

Източник: www.prodtp.ru

Биографична информация