EPSON и FACTOR.BG ви предизвикват да проверите колко качествено печатате

1233
EPSON и FACTOR.BG ви предизвикват да проверите колко качествено печатате

Вероятно смятате, че сте доволни от своя солвентен или латексов принтер, но EPSON и FACTOR.BG ви предизвикват да сравните качеството на печат, което можете да предложите в момента, с качеството, което принтерите Epson SureColor S-серия могат да осигурят за Вашите клиенти.

EPSON и FACTOR.BG

 

Как? Много просто – невъзможно е да се сравняват ябълки с портокали, затова сравнете едно и също нещо, веднъж отпечатано на EPSON SureColor S80610 и втори път – отпечатано на вашата машина!
Нужно е само да се регистрирате чрез линка по-долу, като не забравяте да посочите FACTOR.BG в полето RESELLER и да поставите отметка в чек-бокса „I haven’t received a print sample yet, please send me one.“
След регистрацията ще можете да свалите тестовите файлове.

Ще Ви бъдат изпратени по пощата реални мостри, отпечатани от същите файлове, на EPSON SureColor S80610, в два различни режима – високо качество и продуктивен. Когато ги получите, разгледайте ги добре, после опитайте да постигнете същото, на същите материали, които са достъпни и в България – 3M IJ40-1 и Avery MPI 300. Ако се затруднявате да си осигурите фолиата, пишете на FACTOR.BG – ще ви бъдат донесени безплатно ролки за теста!

Ако обичате предизвикателствата и искате да знаете дали наистина предлагате най-доброто качество, регистрирате се:
epson-test-your-print.sales-promotions.com

 

EPSON и FACTOR.BG

Ако се нуждаете от съдействие или просто искате да попитате нещо използвайте следните контакти:
Емил Падалов
Сервизен мениджър на FACTOR.BG
e-mail: service@factor.bg
www.factor.bg

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.