Epson представи нова дигитална машина за печат на етикети в къси тиражи

1571
Epson представи нова дигитална машина за печат на етикети в къси тиражи

Epson представи нова машина за печат на етикети в къси тиражи, SurePress L-4533, която ще замени съществуващият модел L-4033 model. Новата дигитална машина предлага подобрена производителност, надеждност и се нуждае от по-малко поддръжка.

 

SurePress L-4533

 

SurePress L-4533 е насочена към малки и средни производители на етикети, които искат да добавят дигитален печат към възможностите си, както и към производители на рекламни материали, които искат да навлязат в опаковките и етикетите. Машината е проектирана, за да предложи лесно за конфигуриране дигитално решение за къси до средни тиражи етикети на разнообразни материали, които да се изпълняват изгодно и в къси срокове.

L-4533 предлага подобрено качество на печат, по-висока скорост и по-бърза обработка на персонализирана информация. Печатната машина е с високо ниво на автоматизация и изисква минимална поддръжка. Максималната скорост на печат е 8,2 метра в минута.

L-4533 използва мастила SurePress AQ с зелено и оранжево, което осигурява много широка цветова гама и има опция за печат с бяло, която разширява потенциалните ѝ приложения. AQ мастилата са на водна основа и машината не използва химически разтвори, пластини или филми, поради което печатът е по-екологичен.

Източник: labelexpo-europe.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.