Epson представи нова серия хартии

1302
Epson представи нова серия хартии

Epson пусна нова серия хартии, наречена Legacy. Тя е създадена в сътрудничество с много от най-големите имена в изкуството и фотографията.

Epson представи нова серия хартии

 

Чрез хартията се гарантира изключителна плътност на черното, прецизност на цветовете и издържливост във времето, което я прави добър избор за разпечатване на произведения на изобразителното изкуство. Първите четири продукта (Platine, Fibre, Baryta и Etching) бяха показани на изложението PhotoPlus в Ню Йорк.

Хартиите са подходящи за тези, които продават своите творби, колекционери и инвеститори. Положителната обратна връзка, подавана от фотографите е стимул към Epson да продължи работата си в тази насока. Четирите продукта от серията Legacy се предлага в няколко различни размера (3 листови и 4 ролни), като ролните ще бъдат налични от настоящия месец, а листовите от януари 2016 година.

Интересен факт е, че три от моделите (Platine, Fibre и Etching) не съдържат никакви избелители. Освен Baryta, която е изградена от бариев окис останалите хартии са с изградени от 100 процента памучни влакна. Допълнителна информация може да намерите на:www.proimaging.epson.com

Източник: www.photographyblog.com
Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/