Epson представи нова серия хартии

1284
Epson представи нова серия хартии
Spread the love

Epson пусна нова серия хартии, наречена Legacy. Тя е създадена в сътрудничество с много от най-големите имена в изкуството и фотографията.

 

Чрез хартията се гарантира изключителна плътност на черното, прецизност на цветовете и издържливост във времето, което я прави добър избор за разпечатване на произведения на изобразителното изкуство. Първите четири продукта (Platine, Fibre, Baryta и Etching) бяха показани на изложението PhotoPlus в Ню Йорк.

Хартиите са подходящи за тези, които продават своите творби, колекционери и инвеститори. Положителната обратна връзка, подавана от фотографите е стимул към Epson да продължи работата си в тази насока. Четирите продукта от серията Legacy се предлага в няколко различни размера (3 листови и 4 ролни), като ролните ще бъдат налични от настоящия месец, а листовите от януари 2016 година.

Интересен факт е, че три от моделите (Platine, Fibre и Etching) не съдържат никакви избелители. Освен Baryta, която е изградена от бариев окис останалите хартии са с изградени от 100 процента памучни влакна. Допълнителна информация може да намерите на:www.proimaging.epson.com

Източник: www.photographyblog.com
Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Професионален опит: Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет. Предстои му да се дипломира и по втора специалност – Икономика. Мениджър Маркетинг и продажби в печатница Оптимап принт. Има над 10 годишен опит в сферата на офестовия печат и номерацията. Преди три години въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отоговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Списва фирмения блог на Оптимал принт и следи всички новости в областта на печата.

В свободното си време: спортува и списва личен блог по актуални обществено значими теми.