Epson представи нови модели на принтери за снимки, които могат да работят без компютър

2743
Epson представи нови модели на принтери за снимки, които могат да работят без компютър

Epson представи своите два нови модела 6-цветни принтери за снимки с вграден LCD дисплей. Двете устройства L850 и L810 са предназначени за фотографи, фотостудия, рекламни агенции и образователни институции, които имат нужда от бързо и качествено отпечатване на снимки или документи.

 L850 и L810

 

Скоростта за печат е 37 страници в минута за монохромен и 38 за пълноцветен печат, а максималният печатаем формат и на двете устройства е А4.

Интересен факт е, че двата модела, представени от Epson не се нуждаят от компютър, за да печатат, а в случая с L850 дори и да сканират и копират. Изображенията могат да се отпечатват директно от карта памет или устройство, разполагащо с PictBridge. Чрез вградения LCD тъчскрийн дисплей се извършват настройки и контрол по печата.

 

система за непрекъснато подаване  L850 и L810

 

Устройствата печатат в 6 цвята, като за целта се използват оригинални мастила на Epson, които се съхраняват в резервоари с вместимост от 70 мл. Това позволява отпечатването на до 1800 снимки с формат 10/15 см. Една такава снимка се отпечатва за 12 секунди, а в допълнение устройствата позволяват печат върху специално разработени CD и DVD.

 

 L850 и L810

Всичко това, както и фактът, че двата модела на Epson се предлагат с гаранция от една година или 3000 копия ги превръща в добър избор, за всеки, който има голям брой документи и снимки за отпечатване и същевременно търси ниска себестойност за това. 

 

 L850 и L810

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.blur-magazine.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/